BellaRagazza
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
Pa niko ne može da me natera na bilo šta protiv moje volje ali manipulacija ako je suptilna i dalje je manipulacija ma kako u početku ''nevino'' izgledala![]()
Ne daj se Goxy, ne daj se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa niko ne može da me natera na bilo šta protiv moje volje ali manipulacija ako je suptilna i dalje je manipulacija ma kako u početku ''nevino'' izgledala![]()
eto kad smo vec kod muskog sveta ima nesto sto se mislim nije ucinilo samo meni vec je to misljenje vecine...u slucaju kad se zena razocara u muskarca nekako mi nije isto kao kad se muskarac razocara u zenu...mi smo u stanju da placemo ili se zalimo prijateljima ili pokusavamo da iz svega toga iako smo povredjene nadjemo nesto kao slamku koja ga opravdava...i to stalno jer ga volimo...jest pa da ga ne volimo ne bi toliko ni bolelo niti bi nas uspeo toliko razocarati...a muskaci pa slusala sam gotovo svakog ko se nadje u poziciji da ga zena razocara...nekako su cvrsci u odluci da je ta prica za njih zavrsena...i sto je naveci fazon tako i bude...
eto kad smo vec kod muskog sveta ima nesto sto se mislim nije ucinilo samo meni vec je to misljenje vecine...u slucaju kad se zena razocara u muskarca nekako mi nije isto kao kad se muskarac razocara u zenu...mi smo u stanju da placemo ili se zalimo prijateljima ili pokusavamo da iz svega toga iako smo povredjene nadjemo nesto kao slamku koja ga opravdava...i to stalno jer ga volimo...jest pa da ga ne volimo ne bi toliko ni bolelo niti bi nas uspeo toliko razocarati...a muskaci pa slusala sam gotovo svakog ko se nadje u poziciji da ga zena razocara...nekako su cvrsci u odluci da je ta prica za njih zavrsena...i sto je naveci fazon tako i bude...
i što je najveći fazon tako i treba da bude...eto kad smo vec kod muskog sveta ima nesto sto se mislim nije ucinilo samo meni vec je to misljenje vecine...u slucaju kad se zena razocara u muskarca nekako mi nije isto kao kad se muskarac razocara u zenu...mi smo u stanju da placemo ili se zalimo prijateljima ili pokusavamo da iz svega toga iako smo povredjene nadjemo nesto kao slamku koja ga opravdava...i to stalno jer ga volimo...jest pa da ga ne volimo ne bi toliko ni bolelo niti bi nas uspeo toliko razocarati...a muskaci pa slusala sam gotovo svakog ko se nadje u poziciji da ga zena razocara...nekako su cvrsci u odluci da je ta prica za njih zavrsena...i sto je naveci fazon tako i bude...