ko koga manje ceni...

eto kad smo vec kod muskog sveta ima nesto sto se mislim nije ucinilo samo meni vec je to misljenje vecine...u slucaju kad se zena razocara u muskarca nekako mi nije isto kao kad se muskarac razocara u zenu...mi smo u stanju da placemo ili se zalimo prijateljima ili pokusavamo da iz svega toga iako smo povredjene nadjemo nesto kao slamku koja ga opravdava...i to stalno jer ga volimo...jest pa da ga ne volimo ne bi toliko ni bolelo niti bi nas uspeo toliko razocarati...a muskaci pa slusala sam gotovo svakog ko se nadje u poziciji da ga zena razocara...nekako su cvrsci u odluci da je ta prica za njih zavrsena...i sto je naveci fazon tako i bude...

Ma ne....mislim da ti se samo tako cini jer spolja posmatrano tako izgleda. Neki ljudi umeju (sposobni su) da placu pred drugima, podele tugu na pola, dodele parcice tuge ljudima oko sebe i na taj nacin prevazidju lakse, znate one sto guse "ja sam onda njemu kazala pa mi je onda on odgovorio pa sam onda ja njemu" i tako u nedogled...mnogi muskarci su sposobni za iste radnje pa dave svoje prijateljice, sestre, ponekog druga. Opozitno njima postoje ljudi kojima je napad odlicna odbrana, osecanje tipa "mrzim te da te ne bih voleo" ali ne veruj takvom muskarcu kada kaze da se sa njom ne bi pomirio...vrlo verovatno bi jedva docekao. Treca grupa ljudi pati u sebi, zgrci se, fizicki propadne ali ne da ni glasa od sebe, takvima mahom opada kosa, dobijaju herpese, gube kilazu i svi vide sta im se desava u dusi jer je tako jasno ispisano na telu, takvi ne progovaraju i ako nesto slucajno kazu mahom se receno odnosi da im nije stalo ali kako im verovati, oni i ne mogu drugo da izgovore jer bi emocije provalile na povrsinu, poznajem takve i muskarce i zene, deluju hladno povrsnim posmatracima ali su zapravo najemotivnija grupica ljudi...

eto kad smo vec kod muskog sveta ima nesto sto se mislim nije ucinilo samo meni vec je to misljenje vecine...u slucaju kad se zena razocara u muskarca nekako mi nije isto kao kad se muskarac razocara u zenu...mi smo u stanju da placemo ili se zalimo prijateljima ili pokusavamo da iz svega toga iako smo povredjene nadjemo nesto kao slamku koja ga opravdava...i to stalno jer ga volimo...jest pa da ga ne volimo ne bi toliko ni bolelo niti bi nas uspeo toliko razocarati...a muskaci pa slusala sam gotovo svakog ko se nadje u poziciji da ga zena razocara...nekako su cvrsci u odluci da je ta prica za njih zavrsena...i sto je naveci fazon tako i bude...

pa to samo minimalno ima istine
al kako žena zna na napljuje i naguzi muškarca, oni samo mogu da sanjaju o tome

tvrdji, draga, tvrdji su zato i jesu muškarci.

i što je najveći fazon tako i treba da bude...

Back