newAussie
Obećava
- Poruka
- 71
Da, nedostaje mi, ali cu razbiti ielts u narednom roku () i imati 65 poena ili dobiti sponsorship, ostale opcije ne postoje u mojoj glavi trenutno
![]()
that's the attitude !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, nedostaje mi, ali cu razbiti ielts u narednom roku () i imati 65 poena ili dobiti sponsorship, ostale opcije ne postoje u mojoj glavi trenutno
![]()
that's the attitude !![]()
@paramax
Za koju državu ili države si poslao zahtev?
Assessment: 11.04.2012. poslali dokumentaciju ACS-u
IELTS:
Subclass: 176 Victoria Sponsorship
Zanimanje: 261313 Software Engineer
Datum apliciranja:
Medical:
Police:
CO:
Trenutni Status:
VIZA:
Datum odlaska:
Mesto:
![]()
Poslao sam za sponsorship pa cemo videti, nadam se da ce biti ok.
Ne znam da li znas da je za New South Wales vreme za koje odgovaraju na sponsorship 3-4 nedelje (doduse uz 300 AUD)? Za Viktoriju je 12 nedelja
![]()
Mozda postoji mogucnost, ukoliko si predao za VIC da predas i za NSW, pa sta pre upali za tih 5 poena![]()
Ne znam da li znas da je za New South Wales vreme za koje odgovaraju na sponsorship 3-4 nedelje (doduse uz 300 AUD)?
Nisam uopste razmisljao o toj opciji posto tamo nemamo nikoga.
Da li i oni traze 40000$.........?
Paramax razmisli o studentskoj ,upisivanje Mastera ili sl. Ako imaš nešto para ali nedovoljno za ovo što ti sada traže razmisli.Ako imaš neko pitanje piši na pp.Ja stižem na upis u julu u Sydney. Nadam se)
Odbili su mi pre neki dan sponsorship za Viktoriju. Nesto kao nisam zadovoljio minimum uslova za pare.