newAussie
Obećava
- Poruka
- 71
Da, nedostaje mi, ali cu razbiti ielts u narednom roku () i imati 65 poena ili dobiti sponsorship, ostale opcije ne postoje u mojoj glavi trenutno
![]()
that's the attitude !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, nedostaje mi, ali cu razbiti ielts u narednom roku () i imati 65 poena ili dobiti sponsorship, ostale opcije ne postoje u mojoj glavi trenutno
![]()

that's the attitude !![]()

))

@paramax
Za koju državu ili države si poslao zahtev?
Assessment: 11.04.2012. poslali dokumentaciju ACS-u
IELTS:
Subclass: 176 Victoria Sponsorship
Zanimanje: 261313 Software Engineer
Datum apliciranja:
Medical:
Police:
CO:
Trenutni Status:
VIZA:
Datum odlaska:
Mesto:
![]()

Sigurno su se ubrzali u odnosu na proslu godinu ! Manje ljudi sada konkurise nego lani, dok procitas immi sajt - osedis 
Poslao sam za sponsorship pa cemo videti, nadam se da ce biti ok.
)? Za Viktoriju je 12 nedelja 
Ne znam da li znas da je za New South Wales vreme za koje odgovaraju na sponsorship 3-4 nedelje (doduse uz 300 AUD)? Za Viktoriju je 12 nedelja
![]()
Mozda postoji mogucnost, ukoliko si predao za VIC da predas i za NSW, pa sta pre upali za tih 5 poena![]()
Ne znam da li znas da je za New South Wales vreme za koje odgovaraju na sponsorship 3-4 nedelje (doduse uz 300 AUD)?
Nisam uopste razmisljao o toj opciji posto tamo nemamo nikoga.
Da li i oni traze 40000$.........?
)Paramax razmisli o studentskoj ,upisivanje Mastera ili sl. Ako imaš nešto para ali nedovoljno za ovo što ti sada traže razmisli.Ako imaš neko pitanje piši na pp.Ja stižem na upis u julu u Sydney. Nadam se)

Odbili su mi pre neki dan sponsorship za Viktoriju. Nesto kao nisam zadovoljio minimum uslova za pare.
, kada sve ovo prodje.