Ko je zaista Dejan Lučić

Ако је тачно да су Адам и Ева постојали ( и то је питање ) и ако је тачно да су први људи пореклом из Африке онда су они били црнци.

U Africi ne zive samo crnci. Arapi su nominalno bela rasa. Berberi imaju svetle oci. Da ne nabrajam, ako su prvi deda i baba svoreni u Africi ne znaci nuzno da su crnci.

Inace brljavi , sam sebe je negirao , kad sam mu rekao da sam upoznao izvestan broj meleza (zajednickih potomka belaca i crnaca) i da nimalo ne lice na Rome on kaze pa normalno kad su Romi belci a ovamo tvrde kako su mesanci crnaca i belaca , ludilo :)

Normalno - kad uopšte ne čitaš postove koje kritikuješ.
Napisao sam da su Romi belci, koji su imali i nekog pretka crnca.
Logično je, da je bilo poprilično generacija i da je kasnije mešanje bilo sa čistim belcima.
Ti odmah zamišljaš mešanca prve generacije.
To je tvoj problem - čitaj ponekad i šta je napisano.

Inace Romi nisu stanovnici Romeje odnosno Vizantije, Romi se zapravo zovu Cigani a naziv Romi je relativno nov i od relativno skoro u upotrebi , tako da Romi nemaju veze sa Rimom ili Romejom (odnosno Istocnim rimskim carstvom , zapravo i rec Vizantija je nastala naknadno kad je vec Romejsko carstvo prestalo da postoji)

Ma jok - Cigane svi zovu Romima.

- - - - - - - - - -

Код алтернативаца тог типа стално примећујем потребу да се играју са речима и слоговима. То им је ваљда неки доказ за њихове тврдње. Ако Рим и Ром слично звуче то ваљда значи да су Роми из Рима. Па онда додавање самогласника да се докаже како су Јапанци Срби јер имају неку реч која мало личи на српску...па није ни чудо што Деретића озбиљни историчари посматрају као шарлатана.

Ti ozbiljni istoričari su oni - koji u životu nisu pročitali neki drevni tekst, već samo onaj koji su im prosledili iz Londonske škole.

Romani, Romi su narod nastao mešanjem crnaca i belaca u Severoistočnoj Africi, sa izgledom belaca, koji je iz Afrike prešao na Apenine i u Grčku.
Kasnije osnovali Romansku državu (tačnije rečeno - preuzeli dotadašnju Rasku, Etrursku).

- - - - - - - - - -

Ако је тачно да су Адам и Ева постојали ( и то је питање ) и ако је тачно да су први људи пореклом из Африке онда су они били црнци.

Prvi ljudi na Zemlji su bili Neandertalci, a oni tehnički predstavljaju žutu rasu.
Crnci su napravljeni od belaca.

- - - - - - - - - -

Pa crni gen je najstariji i zapravo onaj "originalni" a Berberi odnosno Arapi su originalni Semiti i oni su originalno sa Bliskog Istoka, tek kasnije su se naselili na prostore Severne Afrike.

Semiti uopšte nije naziv za neke Arape - već za pripadnike bele rase na području Bliskog i Srednjeg istoka.
Kao što su Hamiti - pripadnici bele rase koji su živeli na teritroiji severozapadne Afrike.
A Jafetiti - pripadnici bele rase na teritoriji Evrope.

Претходних дана сам размишљао о Д. Лучићу и занимљив сан сам о њему имао јутрос ( како се представља да је др медицине на ТВ-у што није и онда збрише са туђим стварима ). Порука сна је јасна, ко се мало разуме у ту тематику...

Poslednja izmena:
Sveto opet lupas gluposti i iznosis neistine , Romi nisu nastali mesanjem crnaca i belaca, bez obzira koja generacija , cak i da uzmemo mulate (zajednicke potomke crnaca i belaca) i da oni nastave da se mesaju samo sa belcima opet njihova deca nece izgledati kao Romi , Romi nemaju veze ni sa belcima, ni sa crncima, ni sa Afrikom (bar ne u smislu na koji aludiras) vec Romi su autohtono stanovnistvo i narod koji potice iz jugoistocne Azije , tacnije iz Indije, Pakistana i Bangladesa i u Evropu su dosli uglavnom preko Azije i Bliskog Istoka.
Takodje Romi kao narod nikad nisu imali svoju drzavu na teritoriji Evrope.

Inace naucno je vec dokazano da su prvi originalni ljudi bili crni i da su belci nastali od crnaca , a sto se tice zute rase , relativno skoro Kinezi s (mislim sa univerziteta u Sangaju) su radili jedno visegodisnje genetsko istrazivanje da utvrde svoje poreklo i uzimali su DNK uzorke od ljudi sirom sveta i na kraju su i oni dosli do zakljucka da i oni takodje kao i svi ostali poticu od africkog crnog homo-sapiensa.

Semiti su autohtono stanovnistvo Bliskog Istoka ali nisu svi beloputi narodi sa Bliskog Istoka Semiti , inace Semiti su uglavnom Arapi i njih uglavnom karakterise tamniji ili "maslinasti" ten crna kosa, tamne oci , znaci neki mediteranski tip , primera radi Gadafi je po fizionomiji bio tipican primer coveka semitskog porekla.

E da i u vezi Grka da se nadovezem , Heleni ili Eleni je mnogo stariji naziv nego Grci , a termin Grcka odnosno Graecia je latinski naziv i nastao je tek antickom Rimu , znaci vekovima nakon sto su Grci sebe nazivali Helenima iliti Elenima.

- - - - - - - - - -

Претходних дана сам размишљао о Д. Лучићу и занимљив сан сам о њему имао јутрос ( како се представља да је др медицине на ТВ-у што није и онда збрише са туђим стварима ). Порука сна је јасна, ко се мало разуме у ту тематику...

Haha pretera ga malo , Dejan se drzi geopolitike, spijunaze i zavera mada je jednom izjavio kako kostice od kajsije lece rak.

Ја сам рецимо чуо да је преварио неке људе, ал то из друге руке...невезано за његове геополотичке приче. А иначе оно горе што сам написао баш говори о томе да се представља као велики зналац иако је незналица.

Kako ih je prevario u kom smislu ?

Inace ne bi bas rekao da je Dejan neznalica , covek svakako barata nekim informacijama i jako dugo se i bavi time ali naravno da ne zna toliko koliko tvrdi i vrlo cesto neke fabrikovane polu-istine i neistine pokusava da nametne i da proda pricu nekim sarmom i samouverenim nastupom govoreci uglavnom ono sto ljudi zele da cuju.

Inace znam da je jednom bio neki lik u temi o Miroljubu Petrovicu koji je bio jedno vreme u njegovom bliskom okruzenju , pohadjao onaj njegov kao privatni institut za prirodnjacke nauke i znam da je bas svasta rekao o njemu i da ga je ocrnio samo tako.

Poslednja izmena:
У смислу да их је прешао за паре...

А шта каже за Мирољуба? Може и на пп. О том Петровићу имам још горе мишљење него о Лучићу. Баш ми делује као тежак олош и плаћеник ( Службе, вероватно ).

Pa moguce je , ne znam coveka da bi mogao da imam neko misljenje o njemu kao o coveku ali Dejan mi definitvno ne deluje kao ko je gadljiv na lovu.

Inace sto se tice Miroljuba cak i nisu toliko problematicni njegovi stavovi (bar ne svi) koliko on kao pojava i taj njegov odvratni, arogantni i iritantni nastup , ono ocigledno pati od nekog kompleksa vise vrednosti i ocigledno je jedan neotesani ego manijak.

Mislim sta reci za lika koji se jos hvali kako mu je jedan prijatelj na poklon doneo flasu visikija a on ga je istresao u wc solju (kao da ga neko tera da ga popije) , mislim covek se jos hvali time kako je neotesana dzukela i kako je zloupotrebio neciji gest dobre volje i paznje da bi ponizio svog gosta.

Poslednja izmena:
Sveto opet lupas gluposti i iznosis neistine , Romi nisu nastali mesanjem crnaca i belaca, bez obzira koja generacija , cak i da uzmemo mulate (zajednicke potomke crnaca i belaca) i da oni nastave da se mesaju samo sa belcima opet njihova deca nece izgledati kao Romi , Romi nemaju veze ni sa belcima, ni sa crncima, ni sa Afrikom (bar ne u smislu na koji aludiras) vec Romi su autohtono stanovnistvo i narod koji potice iz jugoistocne Azije , tacnije iz Indije, Pakistana i Bangladesa i u Evropu su dosli uglavnom preko Azije i Bliskog Istoka.
Takodje Romi kao narod nikad nisu imali svoju drzavu na teritoriji Evrope.

Inace naucno je vec dokazano da su prvi originalni ljudi bili crni i da su belci nastali od crnaca , a sto se tice zute rase , relativno skoro Kinezi s (mislim sa univerziteta u Sangaju) su radili jedno visegodisnje genetsko istrazivanje da utvrde svoje poreklo i uzimali su DNK uzorke od ljudi sirom sveta i na kraju su i oni dosli do zakljucka da i oni takodje kao i svi ostali poticu od africkog crnog homo-sapiensa.

Semiti su autohtono stanovnistvo Bliskog Istoka ali nisu svi beloputi narodi sa Bliskog Istoka Semiti , inace Semiti su uglavnom Arapi i njih uglavnom karakterise tamniji ili "maslinasti" ten crna kosa, tamne oci , znaci neki mediteranski tip , primera radi Gadafi je po fizionomiji bio tipican primer coveka semitskog porekla.

E da i u vezi Grka da se nadovezem , Heleni ili Eleni je mnogo stariji naziv nego Grci , a termin Grcka odnosno Graecia je latinski naziv i nastao je tek antickom Rimu , znaci vekovima nakon sto su Grci sebe nazivali Helenima iliti Elenima.

A, ******.
Pa kako mogu nastati - nego mešanjem crnaca i belaca?
Kako misliš da su nastali današnji Indijci?
Ko se mešao?
Nisu valjda kornjače i gliste?
Imaš tri rase na svetu i sve vrste ljudi su dobijene njihovim mešanjem (pod vrstom ovde podrazumevam boju kože i spoljašnji izgled).

Na koji način je dokazano da su prvi ljudi bili crnci?

Semiti su bili belci, a danas se tim imenom zovu Arapi.
Ljudi se sele i mešaju, a nazivi ostaju.

Grci je stariji naziv.
G- Rasi.

Haha pretera ga malo , Dejan se drzi geopolitike, spijunaze i zavera mada je jednom izjavio kako kostice od kajsije lece rak.

Pa i leče ga.
Sve koštice, ne samo one od kajsije.
https://zelenenovine.com/zelena-apo...e-ubijaju-stanice-raka-bez-stetnih-nuspojava/

To ne znači da će izlečiti metastazirani kancer, ali pomažu u ranijim stadijumima.

- - - - - - - - - -

Ја сам рецимо чуо да је преварио неке људе, ал то из друге руке...невезано за његове геополотичке приче. А иначе оно горе што сам написао баш говори о томе да се представља као велики зналац иако је незналица.

Bio je suvlasnik neke agencije, koju je napustio, a njegov partner je ojadio te ljude.

Ovo drugo:
Zaista je paušalno i neozbiljno reći za nekog, ko decenije posveti proučavanju neke oblasti - da je neznalica.
To je zaista nekorektno.
Možda nije sve što kaže istina (naročito kada se radi o prognozama budućih dogadjaja), ali da je neznalica.... ovo te svrstava u red ne baš *******ih ljudi.

Довршавам овај интервју...какав тенкре је Лучић. Не допушта саговорнику да доврши реченицу, а ако се не слаже са њим скаче. И домаћин и гост.

Троја, Херцеговци за време римског царства...лепо га је Пејин спустио. Само ми жао што није био још оштрији и прозвао га рецимо за шарлатанство.

Pre možda godinu dana sam gledao neku emisiju gde je doveo onog udbaša Božu Spasića i ispitivao ga o tehničkim aspektima vršenja likvidacija. Koje oružje i municiju je najbolje koristiti, kako najbrže i najbezbednije napustiti mesto likvidacije itd.

A zanimljivi su i saveti kako osnovati tajno društvo. Ide otprilike ovako ''Okupite se nekoliko vas u nečijoj kući. Prigušite svetlo i sedite u krug. U pozadini neka se čuje neka muzika prilagođena prirodi i ciljevima društva. Predsednik/Vođa neka čita zakletvu a novi član neka ponavlja za njim'' :lol:

Pre možda godinu dana sam gledao neku emisiju gde je doveo onog udbaša Božu Spasića i ispitivao ga o tehničkim aspektima vršenja likvidacija. Koje oružje i municiju je najbolje koristiti, kako najbrže i najbezbednije napustiti mesto likvidacije itd.

A zanimljivi su i saveti kako osnovati tajno društvo. Ide otprilike ovako ''Okupite se nekoliko vas u nečijoj kući. Prigušite svetlo i sedite u krug. U pozadini neka se čuje neka muzika prilagođena prirodi i ciljevima društva. Predsednik/Vođa neka čita zakletvu a novi član neka ponavlja za njim'' :lol:

A što se to razlikuje od Masonskih inicijacija?
A oni su ozbiljno društvo...

што се мене тиче, дејан лучић, је лажовчина, преварант и манипулатор огромних размера!

гледам га, каже да Тито није сахрањен у Ужичкој, ма дај! око 130 представника земаља (краљева, принчева, председника...) је присуствовало сахрани - и сада су сви они будале са нама заједно само је лучић управу! е која магарчина од лучића - осрамотио своје презиме!

Back