LosStudent
Primećen član
- Poruka
- 941
Na primer, organizujemo se 100-150 clanova i napravimo zurku u nekom od klubova. U zavisnosti od uspeha zurke, mogli bi da je ponavljamo jednom godisnje. Ja mislim da nije losa ideja i da je to izvodljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grit:Pa nije losa ideja,ali dosta nas je razlicitih godista,jedino...moze na primer sa istih tema,na pr.knjizevnost,muzika,svastara...
jagodica:vidis.. niko : )))
sta mislite, koliko faca sa foruma u stvari znate u real-life?
" voćko ", iznenadila bi se da znaš !!!
samo jednog, a i njega nisam upoznala preko Foruma, nego mi je naknadno rekao svoj nickjagodica:vidis.. niko : )))
krvolok:jagodica:vidis.. niko : )))
e al ne da ste upoznali preko foruma, nego neko iz zivota ko je u stvari na forumu
ja znam 1 sigurno 8)
jagodica:E iz zivota a da nisam upoznala preko foruma znam samo sebe.krvolok:jagodica:vidis.. niko : )))
e al ne da ste upoznali preko foruma, nego neko iz zivota ko je u stvari na forumu
ja znam 1 sigurno 8)![]()
Slaba je mogucnost da znam jos nekoga
Naravnojeasus:
LUDICA:Naravnojeasus::wink:
jagodica:krvolok:jagodica:vidis.. niko : )))
ja znam 1 sigurno 8)
I bre sestro... pa to je zeznuto provaliti...malo je ovakih ko ja da nisam bash anonimus...slika govori 1001 rech...znam sa foruma troje... a u obratnom smeru, izgleda ne smeju da mi se jave...ko da sam neka azdaja...ko ce ga znati![]()
![]()
Nego za zurku shto da ne...samo je problem shto bi mozda ljudi zeleli da budu pod maskama... lako je ovde kuckati sve i svashta...niko ti ne vidi ochi i lice... na tastaturi se ovde poznaju junaci... teshko bi se to izvelo... ja bih ishao bez maske... ja se ne stidim nijednog posta koji sam ostavio i stojim chvrsto iza tastature svoje![]()
Zurka zurka
![]()
LosStudent:Na primer, organizujemo se 100-150 clanova i napravimo zurku u nekom od klubova. U zavisnosti od uspeha zurke, mogli bi da je ponavljamo jednom godisnje. Ja mislim da nije losa ideja i da je to izvodljivo.