KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Opet ja. Treba da omanjimo malo. Od toga se suši kičma. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinoć ne NAŽALOST, iako bi ga rado primila, BILO GDE....
A možda ću sutra![]()

Mozete biti iskreni, a i ne morate...
Ja jesam, al' zamalo...![]()

Mozete biti iskreni, a i ne morate...
Ja jesam, al' zamalo...![]()
Mislim, da ga iscrpim... I nekako mi se čini da manje hrče posle seksa, ili ja bolje spavam? 
Ja preksinoć. Možda bih mogla i večeras, čisto da mu ne padne na pamet da me prevari.Mislim, da ga iscrpim... I nekako mi se čini da manje hrče posle seksa, ili ja bolje spavam?
![]()

....salati bolje spavas
pa ne cujes kad se iskrade i dodje do mene
![]()
....sala

Ja preksinoć. Možda bih mogla i večeras, čisto da mu ne padne na pamet da me prevari.Mislim, da ga iscrpim... I nekako mi se čini da manje hrče posle seksa, ili ja bolje spavam?
![]()
e svidja mi se razlog...malo posesivan ali ovako formulisan i nije los...e mozda ovaj moj meni da i na silu, samo da me smiri malko do sledeceg susreta
...ali dzaba mu...kratko traju efekti....brzo mi se hoche ponovo...
Mislim da imam problem,biiiig problem.Moram da pitam dal se nekome ovo desilo
rvi put sam imala sexualni odnos u decembru.Bilo je grozno,naravno.Posto imam vezu na daljinu,retko imam odnose,vrlo retko.Mada mi se sad na raspustu malo i posrecilo.Ne osecam nikakvu prijatnost u toku odnosa,a da ne pricam o dozivljavanju orgazma.Ne znam u cemu je problem.Bas brinem.A volim svog decka.I imam zelju da imam odnose sa njim,al se na kraju smorim posto nista ne osetim.Jel se nekome ovo desilo i jel neko moze da mi da odgovor u cemu bi mogao da bude problem?Dal je problem u tome sto nemam redovne seksualne odnose ili je nesto drugo u pitanju?Ја синоћ око 22 сата...
Не да је добра ова моја другарица...
Екстра класа...