Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
nisam spavao sinoc
i nije mi bilo toliko lose

i nije mi bilo toliko lose
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesam.
cekam jos malo i nadam se poitivnom ishodu 

svaka chastcekam jos malo i nadam se poitivnom ishodu
![]()

...ma, Idi...

Ja jesam i opet mi je bilo bzvz.Mislim da imam problem,biiiig problem.Moram da pitam dal se nekome ovo desilo
rvi put sam imala sexualni odnos u decembru.Bilo je grozno,naravno.Posto imam vezu na daljinu,retko imam odnose,vrlo retko.Mada mi se sad na raspustu malo i posrecilo.Ne osecam nikakvu prijatnost u toku odnosa,a da ne pricam o dozivljavanju orgazma.Ne znam u cemu je problem.Bas brinem.A volim svog decka.I imam zelju da imam odnose sa njim,al se na kraju smorim posto nista ne osetim.Jel se nekome ovo desilo i jel neko moze da mi da odgovor u cemu bi mogao da bude problem?Dal je problem u tome sto nemam redovne seksualne odnose ili je nesto drugo u pitanju?
ili samo gleda da on uziva...Ја синоћ око 22 сата...
Не да је добра ова моја другарица...
Екстра класа...
Ја синоћ око 22 сата...
Не да је добра ова моја другарица...
Екстра класа...

Ja jesam i opet mi je bilo bzvz.Mislim da imam problem,biiiig problem.Moram da pitam dal se nekome ovo desilo
rvi put sam imala sexualni odnos u decembru.Bilo je grozno,naravno.Posto imam vezu na daljinu,retko imam odnose,vrlo retko.Mada mi se sad na raspustu malo i posrecilo.Ne osecam nikakvu prijatnost u toku odnosa,a da ne pricam o dozivljavanju orgazma.Ne znam u cemu je problem.Bas brinem.A volim svog decka.I imam zelju da imam odnose sa njim,al se na kraju smorim posto nista ne osetim.Jel se nekome ovo desilo i jel neko moze da mi da odgovor u cemu bi mogao da bude problem?Dal je problem u tome sto nemam redovne seksualne odnose ili je nesto drugo u pitanju?

bez vadjenja?Ја синоћ око 22 сата...

@tema - zadnjih 4-5 veceri...
El se računa oralni sex?
Ako se računa, ja jesam i bilo mi lepo...![]()