- Poruka
- 10.370
Pola veka? Indeed?! Ko je zaista ubio JFK-a? I prigodna anketa! 
_nobody_

_nobody_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ху ис д фак ЈФК?
.. valjda je to neki fudbalski klub ... 
ху ис д фак ЈФК?
Neko ko je bitniji za istoriju i svet jedno 123453 puta od cele srpske istorije i kulture, pa puta 10. Sto nije nista poseban znacaj, naravno da se JFK-u daju mitomanska obelezja, nije on toliko bio bitan, ali i jedan odzacar iz Ohaja je bitniji za svet od celokupne srpske istorije i kulture.

ондак на пдф хисторија
па слините до миле воље, нама је овде битнији ФК из Јагодине.![]()
Pa nije vam bitniji FK iz Jagodine, od njega ne mozete da uzmete kredit da bi poplacali penzije, plate i dnevnice.
добро
онда ти узми креду од ЈФК-а, па зовни да се талимо....
Ubi ga prejaka rec ..... ma ko bio taj JFK ..... valjda je to neki fudbalski klub ...
![]()
Nema sta da te zovnem, dobices regularno zakonski i sudskom presudom svoj deo, zabole te da se talis sa nekim, proserbia ce da ti da licno tvoj deo.
koga briga?
jedan retardirani amerikanac manje
E da je on osto ziv, mozda bi i nama bilo bolje, mozda ne bi bilo '99.
Kami, ti si filmofil. RTS večeras emiteju film o ubistvu JFK i nekom Australijskom inspektoru. Valja li to?

Ne znam na sta mislis, ja znam za onaj Stounov ludacki film samo![]()
Neko ko je bitniji za istoriju i svet jedno 123453 puta od cele srpske istorije i kulture, pa puta 10. Sto nije nista poseban znacaj, naravno da se JFK-u daju mitomanska obelezja, nije on toliko bio bitan, ali i jedan odzacar iz Ohaja je bitniji za svet od celokupne srpske istorije i kulture.