Ko je ubio JFK-a?

Ko je ubio JFKa?

• Osvald?

• Ruby?

• Dzonson?

• Hrushchov?

• Masoni (Slobodni Zidari)?

• Malteski Vitezovi?

• JB TITO?

• Trilaterala?

• Sveprisutni Gusteri??

• Castro?

• Ko je bre, takj JFK?!

• _nobody_, ne zaiebavaj?!

• Ubila ga 4ta Internacionala!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
JFK braća su bila u vlasti . Jedan je bio državni tužilac i imao je zadatak da se obračuna s mafijom i "sindikatom" koji je takođe bio svojevrsna mafija. Tu je takođe bio i FBI na čijem je čelu bio pederčina Edgar Huver, skoro 50 godina. Huver i Kenedijevi se nisu baš simpatisali.

Kad smuljaš ovolike sile oko nekih ciljeva onda mora da bude mrtvih. Znači, posle Johny-ja ubijen je posle godinu dana i njegov rođeni brat (javni tužilac) Robert. Kasnije su čudno umirali i drugi članovi Kenedijevih.

Žaklina (Džeki) Kenedy se kasnije preudala za sirotana Onazisa a štampa je tvrdila da je u tom vremenu trošila enormnih 100.000 $ dnevno ...

Mnogo para, mnogo dokonih mozgova, mnogo đavoljeg igrališta.

Od sve te priče, pre nego što su Keneijevi počeli da plaćaju danak najžalije mi Merilin Monroe ... I danas kad se pogledaju te slike mora da se zabalavi. Bila je sex simbol toga vremena. Mnogo se špekuliše oko toga da je predsedniku Džonu prekur*čila i da je dao nalog da je smaknu. A kresali su je i Džon i Robert ... Za Džona još tvrde da je pored neobičnog oboljenja kičme imao i poremećaj potrebe da ye8e, tako da mu šlic nikad nije bio zakopčan a da nije yebo samo ono što nije stigo.

Ma nisam gle'o, ali mi mnogo smesno ovo "sjajan dokumentarac na RTS"

Smesna recenica. Ja znam da su Kenedija ubili jevreji da bi zadrzali vlast u Americi. Ako to nisu rekli na RTS, znaci da zataskavaju istinu, i onda je moje kliberenje potpuno na mestu.

Eto vidiš.
Šta sam ti rek'o ?
Mi smo popili ono što su nam sipali.
I mi, i Ameri i ceo svet.
I ja sam tako nekako mislio, imao 3-4 teorije....
Vidiš, posle gledanja ovog filma, stvari stoje drukčije....

Objašnjena je i uloga Vorenove komisije, hotimično skretanje sa dokaza.
U dvosatnom filmu, esencijalnu ulogu nose nezavisni istražitelji -
forenzičari, balističari, lekari, patolozi, policajci, agenti, svedoci - posebno oni,
kojima Vorenova komisija nije poklanjala pažnju (namerno ?).
Skrivani su dokazi, tako što tajne službe oduzimale filmove i fotografije od građana,
koje su imale bilo kakvu vezu sa atentatom.......

Prema tome, nemoj se kliberiš ! :rtfm:

PS. I šta tu ima RTS da priča ?
Film je originalni, američki....

Poslednja izmena:
Nemoj da zezaš.

Bila su tri metka.
Osvaldov - 1
Promašuje.

4 - ta kola iz kolone sa Kenedijevim obezbeđenjem.
Na Osvaldov pucanj, agent dohvata pušku sa poda automobila,
gubi ravnotežu i sručujen se na sedište sa koga je neposredno pre toga ustao.
Puška je napeta i usled cimanja unazad, nehotično opaljuje....
Ubija Kenedija.
Pošto je u pitanju "dum-dum" metak sa rasprskavajućim punjenjem,
ulazna rana je na desnoj donjoj strani lobanje.
Metak odvaljuje, malte ne, trećinu temenog dela i mozak pršti okolo.
To je onaj tajming kad Žaklina puže po autu....

Sve je izanalizirano i objašnjeno, da je prosto frapanto !
Pokušaj da nađeš na netu i OBAVEZNO odgledaš !!!

Одгледала. Изгледа да је после пола века мистерије и хиљаде теорија завера, решење тајне - оно најједноставније, као и обично. :lol:

Ti da si gledala kako treba, shvatila bi da nije slucajno sto su ga ubili iz obezbedjenja.

Nevezano za tebe, koliko retarda ovde pise....:roll:... da je to strahota.

Ti da si gledala kako treba, shvatila bi da nije slucajno sto su ga ubili iz obezbedjenja.

Nevezano za tebe, koliko retarda ovde pise....:roll:... da je to strahota.

Никад ништа није случајно. ;)

Али сад први пут спомињу само обезбеђење у вези тог трећег метка, до сада су све то били припадници неких магловитих организација...

Можда је то случај и са Ђинђићем? :think: Атентат на њега, тј, оно што је уследило после атентата ("фантомски" трећи метак, итд), од првог момента ме подсетило на овај на Кенедија. Интересантно је да је Ану Линд, с којом је требало да се нађе тог дана, убио "поремећени" Србин...

To sto ti ne mozes da shvatis da nije ova mala Srbija jedina zemlja na svetu, sto ti isti koji su tada ubili Kenedija (ne ti isti, ali iz istih motiva i iste sluzbe) i danas haraju po svetu sejuci bol i rat, to je tvoj problem.

Ne postoji samo Srbija i nije ona najvaznija na svetu, koliko neko mora da bude "uzak" da ne bi razumeo tudje narode, tudju istoriju, tudji bol, tudju zelju za istinom, koja se tice mnogh drugih istina u svetu?

Питај пријатеље,
оне што ти ''широко'' и милосрдно пошкропише малу, смдрљиву и ником потребну пишљиву СРБИЈУ, коју ПОКЛАЊАТЕ тако ''широко'' са све нама ''ускима'' да ти и другари сутра немате проблем.
:bye:

П.С
покаким ти се на тог ''великана'' што је уживо у баханалијама, са оном коју обожаваш, Барбико драга

П.С.С
СРБИЈА је за мене ЈЕДИНА на свету, за све друге ми се савршено ебе, таман нолко колко и њи за тебе

Можда је решење још једноставније - убиство нису наручили амерички ратни профитери, већ - Жаклина? :per:

Zaklina je kod njega uzivala i trosila drzavni budzet na uredjenje Bele kuce da je njega bilo sramota i na kraju joj je onemogucio koriscenje novca. To je bila jedna babaroga i nije cudo da je pored takve zene imao ljubavnice.

No ipak "bubreg u loju koji uziva" tesko da je mogao da naruci njegovo ubistvo.

Nije ona.

Zaklina je kod njega uzivala i trosila drzavni budzet na uredjenje Bele kuce da je njega bilo sramota i na kraju joj je onemogucio koriscenje novca. To je bila jedna babaroga i nije cudo da je pored takve zene imao ljubavnice.

Nije ona.

Платонида, шалила сам се ово за Жаклину... :rumenko:

I roknuse ga..
njegovi i to bliski,skoroortaci mada ameri ne razumeju taj pojam..ubi ga dolar i interes..
e sad njihova istorija traje dva veka i zato dizu toliku galamu..roknuli im tek dva predsednika..
koliko mi sami pobismo svoje to niko ne utvrdi jos..
laka mu zemlja i njemu i svim onim nasim

Nije ona.

Ma, kak'a ona ?
Koji bi bio motiv, šta je to njoj nedostajalo, Onazis ili grčka ostrva !?

Man'te se gluposti.
Takav zaključak u stanju je da donese samo budala....

Платонида, шалила сам се ово за Жаклину... :rumenko:

Mozda si se i salila, ali komentari tipa da je on irska seljacina i koga briga za jos jednog "mrtvaka Amerikanca" ili tako nesto kvalifikuje ovaj narod da ne sme da se tuzi na to sto ima ovakvu vlast - jer za nekog ko je dobar nebitno odakle je , govore ovakve ruzne reci.

Bolje nismo ni zasluzili.

Ma, kak'a ona ?
Koji bi bio motiv, šta je to njoj nedostajalo, Onazis ili grčka ostrva !?

Man'te se gluposti.
Takav zaključak u stanju je da donese samo budala....

Ona je zivela kao bubreg u loju kod Kenedija, a sto joj je pohlepa bila jos veca kasnije, druga je stvar. Zato dugo nije ni dobila dozvolu da se vrati u Ameriku.

Ovo nije prica o Zaklini.

Ako je Li pucao i promašio a Kenedija ubilo obezbeđenje (slučajno) zašto je Džek Rubi ubio Lija. Da se ne bi dokazalo da je promašio ili da se ne bi otkrili nalogodavci ?

Сећам се да се у неком старом документарцу помињао Сем Ђанкана, мафијашки бос који је наводно наручио убиство.

Ako je Li pucao i promašio a Kenedija ubilo obezbeđenje (slučajno) zašto je Džek Rubi ubio Lija. Da se ne bi dokazalo da je promašio ili da se ne bi otkrili nalogodavci ?

Pa nije slucajno. Taj covek je podneo tuzbu tek posle 3 godine od izlaska knjige u kojoj se obalodanjuje da je on a tajna policija sve sklonila kao dokaze.

Sud je to odbio zbog zastarelosti.

Naravno, da se ne bi otkrili nalogodavci (vojna industrija i mafija tipa Djankana, Hofa, Trafikante) koji su bili u sprezi sa tajnom sluzbom i kojima nije odgovarao mir i red u drzavi ( i svetu).

Back