Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
ovi shto kazu bash za inate nece..nece pa nece 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedni kažu da ako nešto želiš baš za inat neće da ti se ostvari ...
Drugi kažu 'Ako nešto dovoljno jako želiš, cela Vaseljena se uroti da ti se želja ispuni' ...
Dakle, ko je u pravu?
Drugi kažu 'Ako nešto dovoljno jako želiš, cela Vaseljena se uroti da ti se želja ispuni' ...
Dakle, ko je u pravu?
Dakle, ko je u pravu?
Нико није у праву.Jedni kažu da ako nešto želiš baš za inat neće da ti se ostvari ...
Dakle, ko je u pravu?
nije dovoljno zeleti treba nesto i uraditi po tom ppitanju
Ja spadam u vrstu kojoj zivot uzima ono sto najvise zelim i do cega mi je najvise stalo, a daje mi nesto sto uopste nisam zelela...valjda sam neki baksuz.![]()
samo nisi imala srece...... a sreca je nepredvidiva mozda vecsutra bude sve ok.........ako se potrudisJa spadam u vrstu kojoj zivot uzima ono sto najvise zelim i do cega mi je najvise stalo, a daje mi nesto sto uopste nisam zelela...valjda sam neki baksuz.![]()
Dakle, ko je u pravu?
Moze li mi neko objasniti zasto za ime Bozje zene postaju opsednute kilazom?
Pre ćeš naučiti da sklopiš spejs šatl ... ne trudi se ...Moze li mi neko objasniti zasto za ime Bozje zene postaju opsednute kilazom?