Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Šta je napravilo,napravilo je samo gubitaše.Nešto što ne može da se proda za 18 godina je toliko loše da nema nikoga ko hoće da ga kupi.

Evo,ima jedna fabrika iz ''brozovog doba'' prodaje se jeftino...nema kupaca,jel oće neko-povoljno je?Povelika je a i veliko je groblje napunila...pošto su joj prvi filteri ugrađeni 1986-e...samo je idiot mogao napraviti takvu fabriku na takvom mestu...

Imao je veću vrednost a najveća je bila ta što si za taj dinar mogao da kupiš bilo koju drugu valutu legalno...za vreme sfrj mogao si šipak nego se kupovalo ''na crno''....Novac Kraljevine vredi i dan-danas...

Kako da vredi titov novac kad je inflacija dostizala i 1000 % na godišnjem nivou.Sve do polovine osamdesetih,policija je imala ovlašćenje da otima devize od građana.

Broz to posle nije hteo da vrati Srbiji, nego drugim narodima, zasto??? Zasto nije bio POSTEN i to vratio Srbiji??

Vidi, mnogo tražiš od jednog CIA agenta i judeomasona. To je problem sa ovim antititoistima. Tito je kao morao da ispravlja greške srpske nacionalne elite da bi ga Srbende prihvatile. A ovim našim neprskanim Srbima prašta se štošta.

Da ne ulazimo u pitanja krivice - činjenica je da srpske elite apsolutno nisu umele da srede stanje na tim oslobođenim područjima posle 1912. i 1918. Negde su bili i previše opresivni a opet negde i previše popustljivi no svuda su rezultati bili - nikakvi. Čak ni bratska Crna Gora nije ostala tako bratska. Mislim, sve ko i danas.

I Broz je ponudio nešto novo, drugačije, i bilo to tebi krivo ili pravo - to je funkcionisalo popriličan broj godina. Niti je bilo unutrašnjih sukoba, ni aspiracija spolja.

A Kraljevina nije se znalo gde će pre pući. Da li iznutra ili pod spoljnim udarima.

To nemora da znači,e sada si prijatelju debelo slagao!
Dinar kraljevine Jugoslavije je imao veću vrednost nego dinar iz SFRJ,a jedno vreme dinar iz kraljevine je imao sličnu vrednost kao dolar!
Pa razmisli malo.....
Znas li neku drzavu koja ima slabu valutu a jaku privredu?
Mani se ti ekonomije i drzi se pljuvanja komunizma to ti bolje ide.

Nikad i nigde partizani nisu imali zajednicke akcije sa ustasama,govoris neistinu po obicaju.

Pitaj nekog u istočnoj Bosni dal' nisu...zajednička akcija protiv Srpskog stanovništva,čak su i Nemci bili zblanuti zajedničkom krvoločnošću partizana i ustaša Francetićeve legije protiv žena i dece...(300 žena i devojaka skočilo u Drinu-najveće masovno samoubistvo za koje se zna na ovim prostorima)...

Evo,ima jedna fabrika iz ''brozovog doba'' prodaje se jeftino...nema kupaca,jel oće neko-povoljno je?Povelika je a i veliko je groblje napunila...pošto su joj prvi filteri ugrađeni 1986-e...samo je idiot mogao napraviti takvu fabriku na takvom mestu...

Ovako mozemo do prekosutra.Ti ne navodis ime fabrike a ja ti kazem da govoris neistinu.
Dokazi svoje tvrdnje.

Pitaj nekog u istočnoj Bosni dal' nisu...zajednička akcija protiv Srpskog stanovništva,čak su i Nemci bili zblanuti zajedničkom krvoločnošću partizana i ustaša Francetićeve legije protiv žena i dece...(300 žena i devojaka skočilo u Drinu-najveće masovno samoubistvo za koje se zna na ovim prostorima)...

Aha, a da li su tom logikom Četnici i Nemci zajedno delovali na Neretvi?

Lazes po svom starom obicaju.
Daj izvor gde se to desilo ili prekini da trujes ovaj narod ovde.

Vidi, mnogo tražiš od jednog CIA agenta i judeomasona. To je problem sa ovim antititoistima. Tito je kao morao da ispravlja greške srpske nacionalne elite da bi ga Srbende prihvatile. A ovim našim neprskanim Srbima prašta se štošta.

Da ne ulazimo u pitanja krivice - činjenica je da srpske elite apsolutno nisu umele da srede stanje na tim oslobođenim područjima posle 1912. i 1918. Negde su bili i previše opresivni a opet negde i previše popustljivi no svuda su rezultati bili - nikakvi. Čak ni bratska Crna Gora nije ostala tako bratska. Mislim, sve ko i danas.

I Broz je ponudio nešto novo, drugačije, i bilo to tebi krivo ili pravo - to je funkcionisalo popriličan broj godina. Niti je bilo unutrašnjih sukoba, ni aspiracija spolja.

A Kraljevina nije se znalo gde će pre pući. Da li iznutra ili pod spoljnim udarima.

Pa ja ne vidim zasto bi mi danas postovali i njega, kao i Karadjordjevice...vrlo jednostavno..oni nisu postovali zrtve Srbije u oslobodilackim ratovima protiv imperijalistickih Turaka i Austrougara...dok su sa druge strane dali ogromne teritorije Hrvatskoj koja je na SVOJOJ teritoriji imala logor za decu koji je radio 4 godine...Dakle, SFRJ i KJ je funkcionisala jer su tadasnje generacije Srba bile sebicne i glupe...ali to ne znaci da i mi danas moramo biti glupi, i pravdati teritorijalno ustrojstvo SFRJ,koje je bilo nista vise nego fasisticko, zbog toga sto su nam dede ili ocevi ziveli lepo. NE hvala.

Pa ja ne vidim zasto bi mi danas postovali i njega, kao i Karadjordjevice...vrlo jednostavno..oni nisu postovali zrtve Srbije u oslobodilackim ratovima protiv imperijalistickih Turaka i Austrougara...dok su sa druge strane dali ogromne teritorije Hrvatskoj koja je na SVOJOJ teritoriji imala logor za decu koji je radio 4 godine...Dakle, SFRJ i KJ je funkcionisala jer su tadasnje generacije Srba bile sebicne i glupe...ali to ne znaci da i mi danas moramo biti glupi, i pravdati teritorijalno ustrojstvo SFRJ,koje je bilo nista vise nego fasisticko, zbog toga sto su nam dede ili ocevi ziveli lepo. NE hvala.

Komunisti su poobedili okupatore u WWII i oni su pravili FNRJ a ne veliku Srbiju,sta ti tu nije jasno?

Ne lupetaj, kakvo fašističko ustrojstvo?

Vidi, lako sa Turcima i Austrijancima, ali su nakon njih uvek ostajali neki narodi koje Beograd nije uspevao integrisati. Sa tim bi se vi već jednom morali suočiti a ne uvek naricati nad antisrpskim zaverama. Upravo to nas gura pravo pod onu krušku.

Nepostovanje srpskih zrtava iz Balkanskih ratova i WWI...kao i davanje velikih teritorija nekim drugima koji to NISU zasluzili.

Pun je beograd bio 1918-1922 prosjaka koje nije postovao Broz, i Zivojin Misic je bio toliko obescascen, da je bilo zabranjeno bilo kom vojnom oficiru da mu se javi na ulici, kao da je gubav i kuce u caksire...
Eto koliko je Srbija postovala svoje generale i one koji su razbili Solunski front...
Nego uzivajte u svojim bajkama za buducu veliku srbiju...

originalslika-116258.jpg

Back