STAJIC
Aktivan član
- Poruka
- 1.624
E pa hebiga već 5 puta sam ga stavio ovde na forumu.
Ima i tema odvojena Rekoh:Bogovi ste
Nema nista od toga prijatelju, ako nemas stavak iz Biblije onda su tvoje reci nista. Biblija je autoritet, ne ti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa hebiga već 5 puta sam ga stavio ovde na forumu.
Ima i tema odvojena Rekoh:Bogovi ste

Nema nista od toga prijatelju, ako nemas stavak iz Biblije onda su tvoje reci nista. Biblija je autoritet, ne ti.
![]()
New World Translation of the Holy Scriptures
Jesus answered them: “Is it not written in your Law, ‘I said: “YOU are gods”’
IVAN glava 10
29 Otac moj, koji mi ih dade, veći je od sviju, i nitko ih ne može oteti iz ruke Oca mojega.
30 Ja i Otac jedno smo."
31 A Židovi opet uzeše kamenje, da ga kamenuju.
32 Isus im reče: "Mnoga vam dobra djela pokazah od Oca svojega. Za koje me od ovih djela kamenujete?"
33 Židovi mu odgovoriše: "Za dobro te djelo ne kamenujemo, nego za hulu na Boga, i što ti, premda si čovjek, praviš se Bogom."
34 Isus im reče: "Ne stoji li pisano u zakonu vašemu: Ja rekoh: bogovi ste?
35 Ako one nazva bogovima, na koje dođe riječ Božja, a Pismo se ne može dokinuti.
36 Smijete li vi onda za onoga, kojega Otac posveti i posla na svijet, tvrditi: 'Huliš na Boga,' što rekoh: 'Sin sam Božji!'
37 Ako ne činim djela Oca svojega, ne vjerujte mi!
38 Ako li činim, i ako meni nećete vjerovati, djelima vjerujte, da poznate i vjerujete, da je Otac u meni i ja u Ocu.

YES..............
Jasno je da je Isus citirao Psalam 82:6 i jasno je da se on nije njima obracao kao da su bogovi. Isus je Jehovin Sin, ne mislis li da on zna najbolje ko je SVEMOGUCI, JEDINI I ISTINITI BOG? Razmisli malo.
P.S. Obrati paznju na gramatiku: bogovi je napisano malim pocetnim slovom.

то је њихов превод тек толико да не каже да фалсификујеш нешто.
пост. 3/22. И рече Господ Бог: Ето, човек поста као један од нас знајући шта је добро шта ли зло; али сада да не пружи руку своју и узбере и с дрвета од живота, и окуси, те до века живи.
New World Translation of the Holy Scriptures
And Jehovah God went on to say: “Here the man has become like one of us in knowing good and bad, and now in order that he may not put his hand out and actually take [fruit] also from the tree of life and eat and live to time indefinite,
овде су само додали име јехова.
Jasno je da je Isus citirao Psalam 82:6 i jasno je da se on nije njima obracao kao da su bogovi. Isus je Jehovin Sin, ne mislis li da on zna najbolje ko je SVEMOGUCI, JEDINI I ISTINITI BOG? Razmisli malo.
P.S. Obrati paznju na gramatiku: bogovi je napisano malim pocetnim slovom.
Hvala.
Inače slabo čirilicu razmem nešto sam pohvatao.
Da mi smo jedni od bogova,to je istina.
i
Pera kojot, zvani genijeTvorac ne moze imati svog tvorca.....
Ove dve reci (tvorac tvorca) je nemoguce staviti jednu uz drugu, jer i kad se stave nemaju smisla...:
To je nesto slicno, kao kad bi tebe neko pitao: Kako ti je ime ?
A ti mu odgovoris : Nenad
A taj neko te pita : Da ali, kako je ime tvom imenu ?

1 Moj. 3:22. I reče Gospod Bog: Eto, čovek posta kao jedan od nas znajući šta je dobro šta li zlo; ali sada da ne pruži ruku svoju i uzbere i s drveta od života, i okusi, te do veka živi.
Da jasno je da smo bogovi .
Hvala na podrški.
Kakva podrska takvo i znanje. 

Svemir mžda nema (a možda i ima kraj), ali Tvorac po definiciji nema ni početak ni kraj, a sredina mu se ne vidi, pa se lako pretpostavi da crva zapravo nije ni bilo.Na ovakva pitanja ja bih odgovorio pitanjem.
Da li je kosmos zaista beskrajan? (imate dokaz ili samo verujete)
Meni je tesko da shvatim da prostor nema kraja, ali verujem.
Tako isto je tesko shvatiti postojanje Tvorca svega vidljivog i nevidljivog, koji nema ni pocetak ni kraj.

a možda i ono, večni sukob i ta priča, a možda i samospoznaja apsoluta![]()
Svemir mžda nema (a možda i ima kraj), ali Tvorac po definiciji nema ni početak ni kraj, a sredina mu se ne vidi, pa se lako pretpostavi da crva zapravo nije ni bilo.
Tebi je dakle lakše da shvatiš nešto što nema ni početak ni kraj nego nešto što nema samo kraj? Ili sam samo ja to tako razumeo?