Ko je Rada Manojlovic?

Ovaj sto napravio ovu temu se tripuje DOOOBRO vec neko vreme (napravio vec nekoliko "opaljenih" tema za jaako kratko vreme) Ali ti si ga prevazisao :klap:
Znas sta bi me zainteresovalo da se vracam na ovu temu? :D Da mi opises detaljnije sve ovo sto si rekao ovde,do detalja! Pocnimo sa Anunakijama koji su povezani sa Radom.. :bye:
Pazi ovako, Anunaki slecu na Rtanj(to je makar cinjenica) povremeno svracaju u Radino rodno Cetereze, koje vuce na istocnu Srbiju. Dobro je poznato da Aranuki saradjuju sa masonima koji promovisu znakove koje Rada nosi na majci.... saberi i oduzmi: masoni>Anunaki>Rtanj>Ceterez>Rada=novi svetski poredak :kafa:

Pazi ovako, Anunaki slecu na Rtanj(to je makar cinjenica) povremeno svracaju u Radino rodno Cetereze, koje vuce na istocnu Srbiju. Dobro je poznato da Aranuki saradjuju sa masonima koji promovisu znakove koje Rada nosi na majci.... saberi i oduzmi: masoni>Anunaki>Rtanj>Ceterez>Rada=novi svetski poredak :kafa:

0.jpg

E ?
Ne budi smesan ..Cak i ako NEKO slece na Rtanj,ne znaci da su anunakiji (na rtnju postoje anomalije,da) to sto si Radu ubacio u sve to je....(pogledaj sliku) Cela prica ti je nestabilna.

Poslednja izmena:
PEACE brother..znak koji su promovisali hipici,jos 70 tih godina..i to je znak slobode medju ljudima,i mir u svetu.
Mozete sad da mu pripisujete sta vam volja,ali to je tako.

Nije tako. Neko moze da kaze da je i kukasti krst simbol mira ali zna se sta je. To je simbol satanin e sad naravno da satanisti koji drze uostalom sve medije ce govoriti za svoje simbole lepe stvari kako bi se ljudi prevarili. Ko ce nositi od obicnog sveta te simbole ako se kaze istina na medijima da je to simbol koji oznacava unistenje Hriscanstva?

A naslasi bas lep primer, hipici to jest narkomani i samoubice i mir ha ha ha. Mislim strasno koliko si ti zla osoba

Gledajte, ne trebaju oni da vrše uticaj na našu estradnu scenu kada se naši estradni umjetnici ugledaju na američke. Amerika ima kuluturološku prevlast širom svijeta, pa ko nije čuo za breda pita, džon travoltu i ostalu bagru, a Rusi to nemaju šta je veliki minus...

- - - - - - - - - -

PEACE brother..znak koji su promovisali hipici,jos 70 tih godina..i to je znak slobode medju ljudima,i mir u svetu.
Mozete sad da mu pripisujete sta vam volja,ali to je tako.

Bila bi iznenađena koliko su simboli koje viđamo malte ne svaki dan stari, čekaj imam i knigu za to: http://it.scribd.com/doc/36983769/Fred-Gettings-Secret-Symbolism-in-Occult-Art

Ko voli nek izvoli...

Nije tako. Neko moze da kaze da je i kukasti krst simbol mira ali zna se sta je. To je simbol satanin e sad naravno da satanisti koji drze uostalom sve medije ce govoriti za svoje simbole lepe stvari kako bi se ljudi prevarili. Ko ce nositi od obicnog sveta te simbole ako se kaze istina na medijima da je to simbol koji oznacava unistenje Hriscanstva?

A naslasi bas lep primer, hipici to jest narkomani i samoubice i mir ha ha ha. Mislim strasno koliko si ti zla osoba
Podrzavam tvoje misljenje i stav. Pridruzujem se!
Ona je jedna drogerasica i sektasica.
Pogledajmo samo te crte lica i osmjeh! Iz nje izvire sam djavo :evil:

Podrzavam tvoje misljenje i stav. Pridruzujem se!
Ona je jedna drogerasica i sektasica.
Pogledajmo samo te crte lica i osmjeh! Iz nje izvire sam djavo :evil:

ma da , cim se neko smeje ili je veseo tu su umesani djavolovi prsti.

pravi vernik mora da bude namrsten i pokoran.

- - - - - - - - - -

Gledajte, ne trebaju oni da vrše uticaj na našu estradnu scenu kada se naši estradni umjetnici ugledaju na američke. Amerika ima kuluturološku prevlast širom svijeta, pa ko nije čuo za breda pita, džon travoltu i ostalu bagru, a Rusi to nemaju šta je veliki minus...

- - - - - - - - - -

Bila bi iznenađena koliko su simboli koje viđamo malte ne svaki dan stari, čekaj imam i knigu za to: http://it.scribd.com/doc/36983769/Fred-Gettings-Secret-Symbolism-in-Occult-Art

Ko voli nek izvoli...

ma znaju zli sve te znakove napamet i kad idu da kupuju recimo majicu gledaju simbole pa kazu necemo svastiku to nije zao simbol to je stari keltski simbol , nego cemo hipi znak mira koji je u stvari znak zla .

niko od njih ne misli * gle lepa majica a nije ni skupa*

- - - - - - - - - -

ma znaju zli sve te znakove napamet i kad idu da kupuju recimo majicu gledaju simbole pa kazu necemo svastiku to nije zao simbol to je stari keltski simbol , nego cemo hipi znak mira koji je u stvari znak zla .

A ***** moj, nije teško ni saznati prava značenja tih znakova, samo loma prolunjaj po knjigama i naćeš pravo značenje tih simboa. Neki je od teoretičara zavjere rekao da simboli koje svaki dan viđamo imaju potpuno drugačije značenje u okultnoj magiji. A sad vidim i zašto...

- - - - - - - - - -

Pogledaj joj nokte! :evil:

Ako si ateista i nevernik i mislis da postoji samo ono sto voje oci vide ne znaci da ne postoje sle sile. Oblaci ti slobodno znake saatanisticke, nosi na sebi, pa kad ti se desavaju lose stvari krivi neznam sta

posto se bog ne mesa u zbivanja na ovom svetu a mesa se sotona logicnije je da se zlo dogadja onima koji se mole bogu jer djavo pomaze svojim obozavaocima.

- - - - - - - - - -

Pogledaj joj nokte! :evil:

ma u pravu ste , odveo bih je u sobu i pocepao majicu zbog tih simbola i svo zlo iz nje izbacio

Back