Брижит Макрон је женско?

Hm, hm, kako rukovodi ovim nesretnikom, vidi se u ko u tu kuću pantalone (dugačke) nosi.
A da se usput podsetimo i jedne bivše prve dame, jedne malo moćnije države, za koju takođe postoje sumnje da nosi XY hromozome

image_2025-07-02_150224363.png

Prilozi

• image_2025-07-02_150000907.png
    image_2025-07-02_150000907.png
    64,3 KB · Pregleda: 2
A da se usput podsetimo i jedne bivše prve dame, jedne malo moćnije države, za koju takođe postoje sumnje da nosi XY hromozome
Sumnja?
Ko sumnja?
Koje jos zensko ovako silazi niz stepenice?

Mozda ovo u moderaciji, sa svojim magicnim metkom L.H.O-a...
Tema na pravom mestu za to. Ono je zapravo pravi teoreticar zavere...

Ledja i ramena zenske osobe...
gettyimages-585265420jpg.jpg

Poslednja izmena:
Koliko sam ukapirala današnja Brižit liči na tog njenog starijeg brata Žan Mišela za kojeg niko nije čuo ništa od njene 30-te godine.
Nema slika nijedne njene trudnoće, nema brata, nema slika sa mužem i djecom, bivši muž kremiran negdje a gdje ne znamo..
Ona njena slika kad je bila djevojčica liči više na njenu najstariju ćerku..
Znači, samo 3-4 slike njenog života dok nije počela da radi u školi.

Ona ne demantuje jer možda ne osjeća obavezu da se pravda ili ima nešto u ovoj teoriji. Neki traže da samo izadje i pokaže tog svog brata i da se drama završi..ili da iznese bar još slika.
Čudno je da nisu tužili Candace Owens koja zvuči 1,000% uvjerena jer je radila istraživanje punih 3 godine i odriče se svoje diplome i profesije ako greši.

Ukoliko je Žan Mišel uzeo identitet sestre Brižit to bi bio opasan prestup.Candace sad tvrdi da je Makron tražio da prestane sa ovom teorijom umjesto da je razuvjeri sa par dokaza kao slike , brat, DNA..

Ne znam, možda se bratu izgubio trag, možda je umro ali bi trebalo biti slika da ponište ovu teoriju.
Ovo je jedna od zanimljivijih teorija zavjere 🤓

Ja ne znam, stvarno...

Dovoljno je samo da pogledas neciju saku, da znas da li je u pitanju musko ili zensko.
Dovoljno je samo da pogledas necija ledja i ramena, da znas da li je u pitanju musko ili zensko.
Ne treba da vidis da mu leluja prangija u gacama, dovoljno je da vidis kako silazi niz stepenice...

Ali, ovde saznah i videh da postoje neki koji gledaju, vide da nije tako kako su im rekli, ali ce i dalje da pricaju da je onako kako vide da nije...

Poslednja izmena od moderatora:
nije mi to vazno i nije me bilo briga sve dok se nije zaredalo medju politicarima.
Kesice praska, neke cudne navike, parti na ostrvu....
Mnogo je cudnije da kriju rodni list predsednika jer nije rodjen na tlu US. Po americkom zakonu predsednik mora da bude.

Mnogo je cudnije da se ne zna bas nista o zivotu Makarona. Znamo sve o tricavim zvezdama shou biznisa a o predsedniku nema nista, ni ko je, ko su mu roditelji, ni odakle. Zna se samo da radio za banku najbogatijih i najmocnijih na svetu. Kolege kazu da nije briljirao a mediji kazu da jeste.

Kanadski imao slavnog tatu, svi su govorili da nece daleko dogurati, nije za politiku, a ipak jeste napredovao (i prasak pogura).

Klinton familija, fotke sa narko kraljevima, okolo mrtvih kolko hoces (dok su mediji zauzeti brojeci svakog samoubicu u Rusiji i trecim zemljama), korupcija.... Svi culi za Moniku a niko nije cuo da je prva zena koja je progovorila ubijena. Od 300 miliona ljudi u US, Klintonovi, Obama, Tramp su najbolje sto imaju ponuditi?

Drugi tip, decenijama smo verovali da se moze postati najbogatiji (navodno, kad oduzmes bankare) praveci kompjutere u garazi, meni je neverovatno da se nikad nije ni spomenulo a ko mu je tata. Advokat upravo onih gore spomenutih bankara. Kazu da se u skoli kao mali hvalio da ce biti najbogatiji na svetu.

Elon isto jedan cudan tip. Dodjes ni odkud i postanes faca. A ko ga financira? Neko je ulozio ogromne pare u njegove firme bez predhodnog poverenja (US drzava delimicno). On isto ne moze da bude predsednik jer nije rodjen u US, ali sve izgleda da ga pripremaju i sad govore o novoj partiji i da bude na celu.

Eu politicari posebna prica, ko su, odakle su, ....
prica bez kraja.....

Poslednja izmena od moderatora:

Back