Ko je podmetao jezivo glupe korona-teorije na drustvenim mrezama, a ko naseo na njih?

Schrodinger

Elita
Poruka
15.341
Dokaz koliko su mase kompletno lobotomirane u ovoj zavrsnoj fazi digitalne zombifikacije jeste nasedanje na sve idiotluke koji su bili megapopularni tokom 2020. (nema kovida, u bolnicama su glumci, respiratori ubijaju, porodicama preminulih placaju da potpisu su umrli od korone, postavljaju 5G antene na sajam, u Novi Pazar i drugde, bolest izazivaju otrovi iz aviona a ne virus...)
Ostaje jos da vidimo da li ce biti neke istine u teoriji o vakcinama, da li ce se ispoljiti stetni efekti ili mozemo svecano da zatvorimo cirkus. :lol:
Ono sto je simptomaticno jeste da ove teorije nisu bile omasovljene samo na drustvenim mrezama nego i u stvarnom zivotu.
Da cudo bude vece, i dalje postoji gomila profila koja ih zastupa (tipa: "1918. su umirali samo vakcinisani" i slicni komentari), pa sta mislite kakav fenomen se krije iza ovoga i kakva razmisljanja ce uslediti u godinama koje dolaze?
Sta se desi sa ovim tzv. teoreticarima kad postane ocigledno da nisu u pravu (primer poslanika iz italijanskog parlamenta itd.)? Da li ih se neko uopste seca ili ideologija automatski ide dalje...

Ajmo malo psihologije na ovaj pdf, meni iskreno nista nije jasno Jos da pomenem nekakvo psihopatolsoko sirenje atmosfere straha koje je prisutno u obe vrste medij (televizija u klin, internet u plocu) koje je dovelo do toga da se svi necega boje (oni koji nisu zastraseni virusom strahuju od kemtrejlsa, vakcina i zakljucavanja, i obrnuto)...

Da li je strah i uloga zrtve stanje urodjeno coveku, nacin na koji je programiran da reaguje na stvarnost bez obzira da li uocava realne pretnje oko sebe ili ne? Vrlo cudne pojave...

Неко неуморно потура таблоидно вриштање. Неко ко је плаћен, ко је неспособан, кратковид, злонамеран... Нешто од тога или можда све, небитно је.

Када је уведен воз у Србији, 1884. године, неки су урлали да је то 'ђавоља работа'. Данас бисмо се томе смејали.
Исто је и данас, само су се наслови променили.

Урлање таблоида је систем који заглушује и испира мозак. Средство грубог одвраћања пажње са правих проблема.

Неки се тренутно жале да су депресивни због вести које прате на тв - треба да промене изворе обавештавања, да не гледају него да читају или да знатно смање гледање вести.
Мишљења сам да није део публике сада изгубио живце, него се показало да их нису ни имали. Било који проблем би их избацио из лажне равнотеже.

Pa, gledaj...Sa strahom si definitivno pogodio, posto se kao primarni ljudski motiv, cak refleks - oduvek kotira briga za sopstveno zdravlje i zivot.
...U situaciji kada oni odjednom postaju neobjasnjivo ugrozeni, ljudima ce po prirodi stvari svasta prvo krenuti da pada na pamet, to da.

Tako da je situacija sa koronom jednostavno suma svih ljudskih strahova po pravilu skupljenih sa svih strana u jednu loptu `ne-misli` unutar koje
se ne zna ko pije a ko placa.:cool: ...bilo da se kao kakav nesrecnik kotrljas nizbrdo u njoj kao u buretu, ili da zongliras na njoj, van bureta, k`o u cirkusu.:)

Ali, vreme prolazi, i grudva / bure se kotrlja...;):) Bivse nepoznanice sve manje bivaju iznenadjenja. Ziv covek se uci, kao i uvek, dosad...

Vreme pandemije ce proci, buradi (theorije zavera) ce zavrsiti u kakvom sporednom jarku, kao i uvek do sada....;) jer to tako ide.:)
Sve dok neki novi bezimeni zijan ne snadje nepripremljeno covecanstvo (jerbo sve prekriva ruzmarin i shash...) i dok ponovo sarlatani ne zajasu burad.:lol:
Pod stresom, puk cini se zaboravlja na glad, vise mu nije stalo ni do leba nasusna.... ali bez zabave, bez igara...izduvnih ventila...prosto ne moze.:)

A moze biti da je istina negde na sredini klackalice gde se sa strane klackaju dve devojcice?....:) :lol::cool:

Неко неуморно потура таблоидно вриштање. Неко ко је плаћен, ко је неспособан, кратковид, злонамеран... Нешто од тога или можда све, небитно је.

Када је уведен воз у Србији, 1884. године, неки су урлали да је то 'ђавоља работа'. Данас бисмо се томе смејали.
Исто је и данас, само су се наслови променили.

Урлање таблоида је систем који заглушује и испира мозак. Средство грубог одвраћања пажње са правих проблема.

Неки се тренутно жале да су депресивни због вести које прате на тв - треба да промене изворе обавештавања, да не гледају него да читају или да знатно смање гледање вести.
Мишљења сам да није део публике сада изгубио живце, него се показало да их нису ни имали. Било који проблем би их избацио из лажне равнотеже.
Samo najosnovnije i teraj dalje...

Jasno je da je Korona izmisljotina. Obicna gripa. Ovov je sve tacno: nema kovida, u bolnicama su glumci, respiratori ubijaju, porodicama preminulih placaju da potpisu
Daj nam sad neke podatke o sebi... godine, sta jos konzumiras osim interneta, tvoj psiholoski profil je od krucijalnog znacaja za temu :lol:
Inace, sve to sto si napisao je otprilike kao kada bih ja tebi odgovorio "ne kaze se gripa nego grip"...

Daj nam sad neke podatke o sebi... godine, sta jos konzumiras osim interneta, tvoj psiholoski profil je od krucijalnog znacaja za temu :lol:
Inace, sve to sto si napisao je otprilike kao kada bih ja tebi odgovorio "ne kaze se gripa nego grip"...

Napravili su medijsku hajku. Pa su ljude tjerali na 50/50 PCR testove, pa su ih tjerali u bolnice i tamo ubijali. Ovo je najveca teroristicka operacija koju je sprovela svjetski umrezena terorisicka demokratska banda po svijetu u cilju ubijanja ljuci.

Napravili su medijsku hajku. Pa su ljude tjerali na 50/50 PCR testove, pa su ih tjerali u bolnice i tamo ubijali. Ovo je najveca teroristicka operacija koju je sprovela svjetski umrezena terorisicka demokratska banda po svijetu u cilju ubijanja ljuci.
A sta ako je upravo to u sta verujes, taj scenario, fikcija koju je kreirao Matrix, kako bi reagovao ako bi te neko ubedio da postoji svet izvan Matrixa i da nije takav kako ga vidis? :cool:
Da li ostavljas mogucnost alternativnih razmatranja, ili samo slepo verujes u to sto si raskrinkao?

A sta ako je upravo to u sta verujes, taj scenario, fikcija koju je kreirao Matrix, kako bi reagovao ako bi te neko ubedio da postoji svet izvan Matrixa i da nije takav kako ga vidis? :cool:
Da li ostavljas mogucnost alternativnih razmatranja, ili samo slepo verujes u to sto si raskrinkao?

Nisam ja nista raskrinkao. Ne zanima me zasto demokrate to rade. Zanima me kazna za demokrate za pocinjeno djelo. Mozda im trebaju organi. Mozda su religiozni pa prinose zrtve. Nebitno je. Bitna je cinjenica da su 1, Demokrate, 2. u bolnicama. 3. pobili ljude. To je naravno kriminal, a posto je radjen za politicke ciljeve, to je terorizam. Ovaj put najveci i nezapamcenih razmjera. To su ti isti partijasi koji su pravili konc logore smrti u WWII, komunisticke gulage, zute kuce itd. To je demokratska teroristicka banda.

Bitna je cinjenica da su 1, Demokrate, 2. u bolnicama. 3. pobili ljude. To je naravno kriminal, a posto je radjen za politicke ciljeve, to je terorizam.
Dobro ali kako znas da je to cinjenica, jesi li licno video kako ih ubijaju? Mogla bi biti teorija... sta fali tako zgodnom izrazu kao sto je "teorija" koji otvara um za razne mogucnosti, nego mora samo rigidna cinjenica? Nije zivot matematika :mrgreen:

Dobro ali kako znas da je to cinjenica, jesi li licno video kako ih ubijaju? Mogla bi biti teorija... sta fali tako zgodnom izrazu kao sto je "teorija" koji otvara um za razne mogucnosti, nego mora samo rigidna cinjenica? Nije zivot matematika :mrgreen:

Ja sam licno vidio da ne postoji korona jer zam prozivio ovo vrijeme terorizma i svjedocim da nije bilo nikakvog smrtonosnog virusa. Medjutim postoje sluzbeni bolnicki izvjestaji o broju mrtvih po kojima je uzrok smrti korona. Ti ljudi su prisilno satjerani u bolnice i ubijeni, to su demokrate izvele. Za taj nezapamceni terorizam trebaju ici glave demokrata. Ta kazna mene sad zanima. Da se pobiju demokrata za taj terorizam. A nije to jedini kriminal koji su izvrsili. Ima i drugih stvari kao prisilno taocenje ljudi, itd. Ima tu i drugih osnova za sjecu glava.

Ja sam licno vidio da ne postoji korona jer zam prozivio ovo vrijeme terorizma i svjedocim da nije bilo nikakvog smrtonosnog virusa. Medjutim postoje sluzbeni bolnicki izvjestaji o broju mrtvih po kojima je uzrok smrti korona. Ti ljudi su prisilno satjerani u bolnice i ubijeni, to su demokrate izvele. Za taj nezapamceni terorizam trebaju ici glave demokrata. Ta kazna mene sad zanima. Da se pobiju demokrata za taj terorizam. A nije to jedini kriminal koji su izvrsili. Ima i drugih stvari kao prisilno taocenje ljudi, itd. Ima tu i drugih osnova za sjecu glava.
Eh, a govorili su da su nama u Srbiji isprani mozgovi i da smo zatucani svetskom zaverom. Ovde ti niko (velika vecina*) ne bi poverovao u to svedocenje jer je smrtnost znacajno povecana (ajde, pobili su ih), ali svi znamo mnoge koji su oboleli tj. imali simptome teske virusne infekcije...
*kolega @openbox bi ali on isto zivi u EU :)

Poslednja izmena:
Ajmo malo psihologije na ovaj pdf, meni iskreno nista nije jasno
Mislis li da mi imamo ovde dovoljno psihologa koji bi objasnili ovo?
Bitna je cinjenica da su 1, Demokrate, 2. u bolnicama. 3. pobili ljude. To je naravno kriminal, a posto je radjen za politicke ciljeve, to je terorizam. Ovaj put najveci i nezapamcenih razmjera. To su ti isti partijasi koji su pravili konc logore smrti u WWII, komunisticke gulage, zute kuce itd. To je demokratska teroristicka banda.

Nisam ja nista raskrinkao. Ne zanima me zasto demokrate to rade. Zanima me kazna za demokrate za pocinjeno djelo. Mozda im trebaju organi. Mozda su religiozni pa prinose zrtve. Nebitno je. Bitna je cinjenica da su 1, Demokrate, 2. u bolnicama. 3. pobili ljude. To je naravno kriminal, a posto je radjen za politicke ciljeve, to je terorizam. Ovaj put najveci i nezapamcenih razmjera. To su ti isti partijasi koji su pravili konc logore smrti u WWII, komunisticke gulage, zute kuce itd. To je demokratska teroristicka banda.
Verovatno plus trgovina organima.
Raj za to. Niti se rade obdukcije... mogu da rade sta zele...
Zato sto vise ljudi i stavljaju na repiratore.

Poslednja izmena:
Jezivo glupe teme o vakcinama podmecu samo oni koji podmecu i jezivo glupe teme o 5g ili ravnoj zemlji i vanzemaljcima u komsiluku da bi oni koji citaju pomislili da su i casni naucnici, akademici, lekari koji govore istinu o vakcinama iz te price
Ту науко-поклону секту треба истребити скроз... почев од мормона - фејк УСА хришћана, сајентолога - фејк атеиста, хаабад - фејк јевреја, паписта фејк евро-хришћана и сличне багре, која новинарско-медијским небулозама, даје своју ''верску'' идеолошку подршку и тумачења кад псеудонаучници затаје са мантрањем ..

Ту науко-поклону секту треба истребити скроз... почев од мормона - фејк УСА хришћана, сајентолога - фејк атеиста, хаабад - фејк јевреја, паписта фејк евро-хришћана и сличне багре, која новинарско-медијским небулозама, даје своју ''верску'' идеолошку подршку и тумачења кад псеудонаучници затаје са мантрањем ..
Dobar si mi ti hrišćanin....ko Adolf Hitler. Odsvirali ste vi svoje i vaša nakazna ideologija je završila na smetlištu istorije, a sad možete samo po internetu da lajate. :lol:

Dobar si mi ti hrišćanin....ko Adolf Hitler. Odsvirali ste vi svoje i vaša nakazna ideologija je završila na smetlištu istorije, a sad možete samo po internetu da lajate. :lol:
Pa nije nakazna ideologija nego pojedinci koji tvrde da je promovisu na internetu. Ne mislim na kolege sa foruma nego one sa Jutjuba, koji je nazalost mnogo praceniji od foruma. Ne treba zaboraviti da je i ustaski pokret bio verski.
To ti je nekakva satanisticka sekta, s jedne strane imas nekoliko demonizovanih propovednika i armiju NSP zombija koji ih prate i komentarisu sa druge strane.
U stvari su veci problem ti zombiji od demona koje slusaju.

Poslednja izmena:
Ako ne gledate tv niste informisani ako gledate pogresno ste informisani. Negativna selekcija I ljudi bez casti I morala nam kroje sudbine.

Back