Bez komentara , ne zelim biti krivo shvacen .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji Jugonostalgicari? 10-ak staraca iz tamo neke ""150-te proleterske""koji se jos kunu u Tita? Evo puna Crna Gora Hrvata i bosnjaka. Dosli ljudi na more. Srbi u Hrvatsku ne smeju,jer Hrvati ne mogu ocima da ih vide.Ali Srbi su uvek bili oni koji prastaju...Sizif:Kojote, kako tvoja teorija objašnjava a) Hrvate i muslimane koji su jugonostalgičari i koje lično poznajem. (i to ne malo njih) b) kada je to, recimo, Slavonija bila srpska teritorija? Ajde, kad već znaš...
...samo da znas da Slavonija,Baranja i Zapadni Srem nikada nije bila Srpska teritorija a ni Vukovar koji je Arsenije treci Carnojevic kupio tj. zakupio,Bosna je pod tim imenom kao drzava postojala pre Srbije,ostalo je prilicno tacno.Coyot:Koji Jugonostalgicari? 10-ak staraca iz tamo neke ""150-te proleterske""koji se jos kunu u Tita? Evo puna Crna Gora Hrvata i bosnjaka. Dosli ljudi na more. Srbi u Hrvatsku ne smeju,jer Hrvati ne mogu ocima da ih vide.Ali Srbi su uvek bili oni koji prastaju...Sizif:Kojote, kako tvoja teorija objašnjava a) Hrvate i muslimane koji su jugonostalgičari i koje lično poznajem. (i to ne malo njih) b) kada je to, recimo, Slavonija bila srpska teritorija? Ajde, kad već znaš...
I Kada to Slavonija nije bila Srpska teritorija? Bolje je da postavimo pitanje Bosne.
1)Muslimani kao narod ne postoje. Tito je pretvorio versku zajednicu u nacionalnu.
2)Samim tim, Bosna kao drzava ne treba da postoji.
3)Zakljucujemo da postoje muslimani(a ne Muslimani) Srpskog,i muslimani Hrvatskog porekla (ma kako to lose zvucalo).
4)Da li treba da objasnjavam ko treba da se pita oko podele Bosne?
Ok, nemoj da se ciganimo koji kilometar levo ili desno.Postojala je Bosna,Postojala je i Raska, Duklja, Kartagina itd.Zna se ko je gde ziveo, i ko od koga potice.Kastor:...samo da znas da Slavonija,Baranja i Zapadni Srem nikada nije bila Srpska teritorija a ni Vukovar koji je Arsenije treci Carnojevic kupio tj. zakupio,Bosna je pod tim imenom kao drzava postojala pre Srbije,ostalo je prilicno tacno.Coyot:Koji Jugonostalgicari? 10-ak staraca iz tamo neke ""150-te proleterske""koji se jos kunu u Tita? Evo puna Crna Gora Hrvata i bosnjaka. Dosli ljudi na more. Srbi u Hrvatsku ne smeju,jer Hrvati ne mogu ocima da ih vide.Ali Srbi su uvek bili oni koji prastaju...Sizif:Kojote, kako tvoja teorija objašnjava a) Hrvate i muslimane koji su jugonostalgičari i koje lično poznajem. (i to ne malo njih) b) kada je to, recimo, Slavonija bila srpska teritorija? Ajde, kad već znaš...
I Kada to Slavonija nije bila Srpska teritorija? Bolje je da postavimo pitanje Bosne.
1)Muslimani kao narod ne postoje. Tito je pretvorio versku zajednicu u nacionalnu.
3)Zakljucujemo da postoje muslimani(a ne Muslimani) Srpskog,i muslimani Hrvatskog porekla (ma kako to lose zvucalo).
verybadboy:et vidis ima na ovom svijetu ljudi koje treba uhvatiti i izmuciti al opet drzat ih stalno na zivotu pa nek vide sta je mucenje. ti politicari su vecinom to poceli da bi zaradili na prodaji oruzja i ili ukrali iz "kase" lepu sumu novca za svoje potrebe.Opet ima vrsta politicara koji misle da se ratom moze istrebit neka ljudska rasa ili narod pa zaratuju a nanesu patnje svim narodima koji budu zahvaceni ratom.Rat je jedno obicno s-r-a-nj-e koji nikom od obicnog svijeta nije donjelo dobro.A da smo bili pametni pa mi obican svijet od sve tri religije jednostavno rekli necemo u rat i neuzet u ruke puske mozda bi i izbjegli. kao sto si i ti bosanac i ja sam i mogu ti citav dan govorit sta je sve unistito u ratu pa cak i jedna mozda istorijska zamisao na polju tehnike koju ja znamIcarus:Kako su neki vec zaglibili u politiku odlucio sam pokrenuti ovu temu , posto sam Bosanac koji je "prezivio" rat u Bosni , nevazno koje sam nacionalnosti i religije .
I kako je rat u Bosni bio vjerski rat , sta vi mislite 'ko je taj rat uopste poceo uz to da navedete objektivne argumente .
...pa naravno da se zna gde je ko ziveo,Bosna je bila srpska drzava i bas zato bi trebala da postoji,naravno ujedinjena sa svim ostalim srpskim teritorijama ili u okvirima E.U. Pozdrav.Coyot:Ok, nemoj da se ciganimo koji kilometar levo ili desno.Postojala je Bosna,Postojala je i Raska, Duklja, Kartagina itd.Zna se ko je gde ziveo, i ko od koga potice.Kastor:...samo da znas da Slavonija,Baranja i Zapadni Srem nikada nije bila Srpska teritorija a ni Vukovar koji je Arsenije treci Carnojevic kupio tj. zakupio,Bosna je pod tim imenom kao drzava postojala pre Srbije,ostalo je prilicno tacno.Coyot:Koji Jugonostalgicari? 10-ak staraca iz tamo neke ""150-te proleterske""koji se jos kunu u Tita? Evo puna Crna Gora Hrvata i bosnjaka. Dosli ljudi na more. Srbi u Hrvatsku ne smeju,jer Hrvati ne mogu ocima da ih vide.Ali Srbi su uvek bili oni koji prastaju...Sizif:Kojote, kako tvoja teorija objašnjava a) Hrvate i muslimane koji su jugonostalgičari i koje lično poznajem. (i to ne malo njih) b) kada je to, recimo, Slavonija bila srpska teritorija? Ajde, kad već znaš...
Kastor, tvojom flozofijom da ukoliko narod živi negde to automatski postaje njegova država i Čikago treba da pripadne Srbiji. A to kome u tom slučaju treba da pripadne Kosovo znamo obojica.Kastor:...pa naravno da se zna gde je ko ziveo,Bosna je bila srpska drzava i bas zato bi trebala da postoji,naravno ujedinjena sa svim ostalim srpskim teritorijama ili u okvirima E.U. Pozdrav.
...ma nismo se razumeli,taman posla,mada ti ova za Cikago i nije tako losaSizif:Kastor, tvojom flozofijom da ukoliko narod živi negde to automatski postaje njegova država i Čikago treba da pripadne Srbiji. A to kome u tom slučaju treba da pripadne Kosovo znamo obojica.Kastor:...pa naravno da se zna gde je ko ziveo,Bosna je bila srpska drzava i bas zato bi trebala da postoji,naravno ujedinjena sa svim ostalim srpskim teritorijama ili u okvirima E.U. Pozdrav.
:wink:Icarus:Kako su neki vec zaglibili u politiku odlucio sam pokrenuti ovu temu , posto sam Bosanac koji je "prezivio" rat u Bosni , nevazno koje sam nacionalnosti i religije .
I kako je rat u Bosni bio vjerski rat , sta vi mislite 'ko je taj rat uopste poceo uz to da navedete objektivne argumente .
to je tacno ali ne bi bilo rata da nije bilo shabana - bosanaca. pri tome mislim i na srbe i na muslimane i ostale shabanchine. stoka bre.kosmopolit:impotentni politicari uz podrsku zapada![]()
...Jel` bre kojoj li si ti partiji pripadao-as? JUL ili SPS? Pa dokle bre sa tom teorijom da nas svi mrze a mi jadni,bajni,sjajni i nevini,sta vam je bre?stinger:Vidis ovako...Zapad (USA glavni krivac) je video da nasa stara Jugoslavija napreduje i da preti da postane veoma mocna drzava. E u toj naprednoj drzavi nasli su se "napredni" politicari kojima nije bilo dosta onoga sto su imali i dobijali nego su se "bacili na kosku" koju im je zapad smestio, naravno bili su mnogo gladni jer su sve imali, a tu ti zapad obecavao njima sve i svasta, kao Marko Polo i ostali moreplovci sto su indijancima davali kojekakve djindjuve za zlato! A posle se i indijancima a i nama svima iz stare Juge svasta izdesavalo i jos uvek se nismo opametili!!!!!
Nadam se da ti je jasan moj odgovor.
:wink:
Rekosmo narod, a ne zivotinje.Muslimani sa Kosova su sljam i otpad koji su Albanci godinama proterivali iz Albanije.Stoka koja je zahvaljujuci politici slabljenja Srbije dostigla da predstavlja vecinu na svetoj Srpskoj zemlji.Progutali smo ovo sa bosnom ali NE DIRAJ KOSOVOCoyot:Kastor, tvojom flozofijom da ukoliko narod živi negde to automatski postaje njegova država i Čikago treba da pripadne Srbiji. A to kome u tom slučaju treba da pripadne Kosovo znamo obojica.
[/quote]...Povrati pa napisi nesto pametno,za promenu,naravno ako mozes i ako ti tvoj koeficijent iskoristene intelegencije dozvoljava tako nestoklio:Prosto mi se povraca kad vidim koji sve imbecili komentarisu ovu temu.Cast izuzecima,kao npr. Sizifu!
:wink:Rekosmo narod, a ne zivotinje.Muslimani sa Kosova su sljam i otpad koji su Albanci godinama proterivali iz Albanije.Stoka koja je zahvaljujuci politici slabljenja Srbije dostigla da predstavlja vecinu na svetoj Srpskoj zemlji.Progutali smo ovo sa bosnom ali NE DIRAJ KOSOVOCoyot:Kastor, tvojom flozofijom da ukoliko narod živi negde to automatski postaje njegova država i Čikago treba da pripadne Srbiji. A to kome u tom slučaju treba da pripadne Kosovo znamo obojica.
[/quote]...Prijatelju moj u velikoj si zabludi,ja sam SRBIN,ali kolicinu i svoj nacionalizam ne merim tako sto cu mrzeti druge to nije to,gde zivis prijatelju?Ako zivis,cije cigare pusis,cije proizvode kupujes,cija kola vozis...to je pravi nacionalizam danas,voleti i ceniti svoje vise nego sto mrzis druge,najvece i ujedno najpametnije nacionaliste su Nemci a ako si ikada bio tamo onda znas o cemu govorim,sto se Kosova tice mi i niko drugi nije kriv sto smo ga izgubili,nas tzv. nacionalizam,pa gde vam je bio nacionalizam kada ste Siptarima prodavali kuce i imanja pa potom dolazili u Srbiju kukali kako su vas proterali a ovamo po jaako niskim cenama pokupovali radna (dobra) mesta i kuce,stanove...!
ops:Ma ko se bolan branio?. Pa poklali ste pola Bosne. Znaš ta je tu najtragičnije, što sav svijet govori jedno a samo Srbi tvrde drugo. I sto niste došli pameti nakon svega što smo zajedno preživjeli. Čak sam sigurna da ni ti Srbi nebi počeli rat da su mogli pretpostaviti koliko će trajati i kakve strahote ćemo preživjeti. Ma uostalom, **** rat. Ko je vidio hajra od njeg, mislim na obićan narod. Daj Bože , (Srpski, Hrvatski, Muslimanski) da se nikada više ne ponovi. Da sam kojim slučaje u mogučnosti zaključala bih ovu temu. Pozdrav svim ljudima dobre volje.mirjana:pa mladi gospodine ne bas da su Srbi poceli rat!
Mi smo se u ovor ratu kao i u svim drugim samo branili i izvukli deblji kraj.
A ako mislis da nije tako bilo molim te navedi samo jedan dobar argument
...Ha,ha,ha...bas me nasmeja,hvala ti a taman sam pomislio propade mi dan,kad ono pojavi se ti iz neke pricice,ajde probaj da ukapiras sta sam ti malopre napisao,ako je ovo tvoj maksimum onda te bas sazaljevam dragi moj Clio,potrudi se mozes ti i bolje,valjda,ha,ha,ha,pozdrav tebi,ha,ha,ha... :wink:klio:Kastore,da nije tebe i ljudi poput tebe sa takvim umobolnim nacionalizmom,Srbija bi odavno bila u EU,a samim tim deo savremenog i civilizovanog sveta.Jadni mi "normalni",dok nam takvi kao ti kvare prosek.ops:
Devojko dobre volje,Anonymous:Ma ko se bolan branio?. Pa poklali ste pola Bosne. Znaš ta je tu najtragičnije, što sav svijet govori jedno a samo Srbi tvrde drugo. I sto niste došli pameti nakon svega što smo zajedno preživjeli. Čak sam sigurna da ni ti Srbi nebi počeli rat da su mogli pretpostaviti koliko će trajati i kakve strahote ćemo preživjeti. Ma uostalom, * rat. Ko je vidio hajra od njeg, mislim na obićan narod. Daj Bože , (Srpski, Hrvatski, Muslimanski) da se nikada više ne ponovi. Da sam kojim slučaje u mogučnosti zaključala bih ovu temu. Pozdrav svim ljudima dobre volje.mirjana:pa mladi gospodine ne bas da su Srbi poceli rat!
Mi smo se u ovor ratu kao i u svim drugim samo branili i izvukli deblji kraj.
A ako mislis da nije tako bilo molim te navedi samo jedan dobar argument