'ko je poceo rat ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kastor:
klio:
Kastore,da nije tebe i ljudi poput tebe sa takvim umobolnim nacionalizmom,Srbija bi odavno bila u EU,a samim tim deo savremenog i civilizovanog sveta.Jadni mi "normalni",dok nam takvi kao ti kvare prosek. :oops:
...Ha,ha,ha...bas me nasmeja,hvala ti a taman sam pomislio propade mi dan,kad ono pojavi se ti iz neke pricice,ajde probaj da ukapiras sta sam ti malopre napisao,ako je ovo tvoj maksimum onda te bas sazaljevam dragi moj Clio,potrudi se mozes ti i bolje,valjda,ha,ha,ha,pozdrav tebi,ha,ha,ha... :wink:
Dragi Cleo,
Pozdravila te Evropa i svi evroslinavci koji srljaju u nju misleci da ih ceka med i mleko..

Objasni te mi na kom ste stadijumu:Homo habilis ili Homo erectus?Verujem da vi,ipak niste odmakli od Pongidae.
P.S.Mozda vam neki vas "bajni"intelekt,koji je dostigao najvisi stepen evolucione zrelosti,kao npr.Homo neandertalensis,objasni ove pojmove!

klio:
Objasni te mi na kom ste stadijumu:Homo habilis ili Homo erectus?Verujem da vi,ipak niste odmakli od Pongidae.
P.S.Mozda vam neki vas "bajni"intelekt,koji je dostigao najvisi stepen evolucione zrelosti,kao npr.Homo neandertalensis,objasni ove pojmove!
Samo se ti Homo Europus igraj svojim biologistickim terminima i salji svoje Cv-ije u London ili Paris medju kulturan svet pa tamo uzivaj u carima civilizacije (koja nam je onako usput i ubacila rat i podobro nas izbombasila 3 meseca...ali nema veze, zar ne...Treba da oprostimo i zaboravimo...ili da oprostimo ali da ne zaboravimo...sta mislis?) :oops:

klio:
.....Mozda neki (bajni,sto tvoj sigurno nije!) nam nesto,nekada i objasni ali to sigurno neces biti ti,pazljivo sam procitao sve sto si napisao na ovom Forumu i stvarno ne kapiram sta to ti pokusavas da kazes,ako mozes da bez provociranja i vredanja izneses svoje misljenje o necemu ili nekoj temi onda prosto to i uradi,no ako mislis da si izabrao pravi nacin da nas ubedis da u tvojoj glavi egzistira mozak onda se varas,gresis,ubedi nas ti(bar mene) u suprotno,no evolucija i majka priroda znaju biti ponekad jako surove sto se vidi iz tvog jadnog primera :!: :wink: :lol:

sunce:
Anonymous:
Mi smo branili svoje. Sto da nase crkve ruse muslimani ? A svi potrcali protiv cetnika e pa sada kukajte kukali smo i mi

"Koristi nema,a ni stete,ni od poraza,ni od pobjede.Jer,ko je ikada ostao pametan poslije pobede?
A ko je izvukao iskustvo iz poraza?Niko.Ljudi su zla djeca,zla po cinu,djeca po pameti."
"Dervis i smrt"
.Selimovic

nije nego....Tvrdjava - M. Selimovic

Kad procitam ovakve gluposti prosto pozelim da se nikad vise ne vratim na Balkan stvarno mi nije jasno kako ovakvi tipovi jos uvijek postoje zbog ovakvih gamadi je Jugoslavija i propala htjeli ste veliku Srbiju pa je svukoste na Beogradski pasaluk ja bi se sramio svega toga sto pisete ne znam na osnovu cega tvrdis da su se srbi branili u Bosni kad je Radovan Karadzic otvoreno prijetio muslimanskom narodu da ce otic u nestanak nemojte tako ljudi rat su zapocele budale sa vrha budale kao sto su pojedinci sa foruma su podrzale tu ideju pa da vidis poslije daj jednom se opametite i okrenite stranicu zivota...

Pozdrav :(

Chan Shaolin Si:
Kad procitam ovakve gluposti prosto pozelim da se nikad vise ne vratim na Balkan stvarno mi nije jasno kako ovakvi tipovi jos uvijek postoje zbog ovakvih gamadi je Jugoslavija i propala htjeli ste veliku Srbiju pa je svukoste na Beogradski pasaluk ja bi se sramio svega toga sto pisete ne znam na osnovu cega tvrdis da su se srbi branili u Bosni kad je Radovan Karadzic otvoreno prijetio muslimanskom narodu da ce otic u nestanak nemojte tako ljudi rat su zapocele budale sa vrha budale kao sto su pojedinci sa foruma su podrzale tu ideju pa da vidis poslije daj jednom se opametite i okrenite stranicu zivota...

A ja kada procitam ovako nesto gubim nadu da ce se ikada postici trajan mir ovde.
Bice mir ako i samo ako Srbi priznaju da su oni jedini krivci za sve sto se dogadjalo na ovim prostorima u proteklih 1000 godina.
A tebi, kad vec pominjes Radovana, savetovao bih da pomenes i Aliju i Franju i sve govnare koji su doveli do sranja.

rdeki:
Chan Shaolin Si:

ups nijesu mi u tom trenutku pali napamet hvala sto si me podsjetio ista su to go*na ka Slobo ko Alija ko Franjo ko Radovan i ostala elita bre kad budale dodju na vlast tu a jos zapad doda ulje na vatru pa da vidis ljepote.

A ja kada procitam ovako nesto gubim nadu da ce se ikada postici trajan mir ovde.
Bice mir ako i samo ako Srbi priznaju da su oni jedini krivci za sve sto se dogadjalo na ovim prostorima u proteklih 1000 godina.
A tebi, kad vec pominjes Radovana, savetovao bih da pomenes i Aliju i Franju i sve govnare koji su doveli do *.

Srbi su započeli rat da bi odbranili komunizam koji je propadao. Ne mogu da žive bez komunizma jer je to jedini sistem u kome mogu golje i fukare da vladaju i da se živi u lažima i iluzijama.
Srbi su oružijem branili iluzije u kojima žive još od Save Nemanjića.
Sad će Koštunica da im nastavi borbu za iluzije. Tamo gde je 'Slobo' stao.

Coyot:
Budimo realni, u ex YU su ziveli Yugosloveni,Hrvati i Muslimani. Naime,jedino su Srbi bili zadojeni idejom Jugoslovenstva, bratstva i jedinstva.Dok smo mi pevali internacionalu Turci i Ustase su ostrili kame.Kada smo hteli da otklonimo opasnost po nas narod u krajevima u kojim smo vekovima,proglaseni smo agresorima,i dobili po usima.To i jesu oduvek bile Srpske teritorije,i ako dobri Bog da bice opet.Srbija i jeste velika,i uvek ce biti.Samo da skinemo prave agresore sa vrata,pa cemo videti.Nicija nije gorela do zore.

pa zbog ovakvih ko ti srbija ce uvek ici unazad, jer ti decko ne razmisljas glavom vec jezikom, prestani da lajes valjda znas i nesto drugo

Coyot:
Kastor, tvojom flozofijom da ukoliko narod živi negde to automatski postaje njegova država i Čikago treba da pripadne Srbiji. A to kome u tom slučaju treba da pripadne Kosovo znamo obojica.
Rekosmo narod, a ne zivotinje.Muslimani sa Kosova su sljam i otpad koji su Albanci godinama proterivali iz Albanije.Stoka koja je zahvaljujuci politici slabljenja Srbije dostigla da predstavlja vecinu na svetoj Srpskoj zemlji.Progutali smo ovo sa bosnom ali NE DIRAJ KOSOVO :!:[/quote]

nastavi da vredjas,super ti ide ti samo to znas,zbog tebe bi ova tema trebala da se zakljuci,zato nemoj da se javljas pametniji si kada cutis :idea:

Džonja:
Srbi su započeli rat da bi odbranili komunizam koji je propadao. Ne mogu da žive bez komunizma jer je to jedini sistem u kome mogu golje i fukare da vladaju i da se živi u lažima i iluzijama.

Је'л ти ово тачно знаш?

Поздрав.

Džonja:

ovo je najprihvatljiviji odgovor do sada.

Chan Shaolin Si:
Džonja:

Eto ti ga sada... Po cemu najprihvatljiviji? Opet Srbi krivi za sve. Hajde okrivite nas i za potop.

albatros1:
Coyot:
Budimo realni, u ex YU su ziveli Yugosloveni,Hrvati i Muslimani. Naime,jedino su Srbi bili zadojeni idejom Jugoslovenstva, bratstva i jedinstva.Dok smo mi pevali internacionalu Turci i Ustase su ostrili kame.Kada smo hteli da otklonimo opasnost po nas narod u krajevima u kojim smo vekovima,proglaseni smo agresorima,i dobili po usima.To i jesu oduvek bile Srpske teritorije,i ako dobri Bog da bice opet.Srbija i jeste velika,i uvek ce biti.Samo da skinemo prave agresore sa vrata,pa cemo videti.Nicija nije gorela do zore.

Ma da Srbi jadni su se svugde branili grote od njih branili se u Bosni u kojoj srpsko stanovnistvo nikad nije bilo u velikom broju u Hrvatsku jos manje a tek na Kosovo i Sloveniju da ne pricam.
rat u Sloveniju niko ne pominje od vas jer su vas Slovenci napudili i odma ste odustali, Hrvati su vam isto jeßali majku a zahvalite se zapadu sto ste dobili republiku srpsku inace ni roga bilo nebi svi se dobro secamo kad su krenule izbeglice od Banja Luke ka Srbiji jer su muslimani Bosnjaci napravili jak obruc. no ovako malo po malo kako je krenulo od Velike Srbije ce da ostane Beogradski pasaluk svi srbi pod jednu sljivu.
Napadali ste sa tenkovima i avionima ljude naoruzane sa lovackom puskom ili pistoljem i to se zna srbi mi ratnicki narod kako da ne.
sad je na redu Vojvodina pa Sandzak i vidite sta ostaje od Srbije.

Anonymous:
albatros1:
Coyot:

Ma da Srbi jadni su se svugde branili grote od njih branili se u Bosni u kojoj srpsko stanovnistvo nikad nije bilo u velikom broju u Hrvatsku jos manje a tek na Kosovo i Sloveniju da ne pricam.
rat u Sloveniju niko ne pominje od vas jer su vas Slovenci napudili i odma ste odustali, Hrvati su vam isto jeßali majku a zahvalite se zapadu sto ste dobili republiku srpsku inace ni roga bilo nebi svi se dobro secamo kad su krenule izbeglice od Banja Luke ka Srbiji jer su muslimani Bosnjaci napravili jak obruc. no ovako malo po malo kako je krenulo od Velike Srbije ce da ostane Beogradski pasaluk svi srbi pod jednu sljivu.
Napadali ste sa tenkovima i avionima ljude naoruzane sa lovackom puskom ili pistoljem i to se zna srbi mi ratnicki narod kako da ne.

Ma ko se ovo krije anonimno? O cemu ti pricas?
Da, Srbi su bili svuda agresori, ugnjetavali druge, vrsili genocid, a svi citavi samo tamo gde su Srbi navodno cinili genocid vise nema Srba.
Prica budala o Sloveniji... Znas li idiote ko je ginuo u Sloveniji? Po naredjenju Ante Markovica i Antona Tusa krenula je JNA da zaposedne drzavne granice. Poslali su momke pod punom ratnom spremom, ali im nisu dali municiju, pa su ih Slovenci, junaci neopevani skidali ko glinene golubove. A medju tom izginulom vojskom bilo je i Slovenaca i Makedonaca (njih nekim nesrtenim slucajem najvise) i Hrvata i muslimana i ostalih...

rdeki:
Chan Shaolin Si:
Džonja:

Eto ti ga sada... Po cemu najprihvatljiviji? Opet Srbi krivi za sve. Hajde okrivite nas i za potop.

pa u svakom slucaju i jesmo krivi za skoro sve sto se desavalo na Balkanu, Sloba su nahuskali Dzordz Bush stariji Boris Jelcinj i ko sve ne "Ajde ti slobodno napadaj brani se mi te podrzavamo" pa nam onda kontru udarise i sad ko je pobijedio u ratu? Svijet. Kakvi Srbi, kakvi Albanci i Muslimani, najvecu korist od svih ratova ima Amerika bre.

posto vidim da vec pocinju tenzije da se dizu ili prestanite ili nek´ Aljonka nesto preduzima.

pozdrav

rdeki:
Chan Shaolin Si:
Džonja:

pa u svakom slucaju i jesmo krivi za skoro sve sto se desavalo na Balkanu, Sloba su nahuskali Dzordz Bush stariji Boris Jelcinj i ko sve ne "Ajde ti slobodno napadaj brani se mi te podrzavamo" pa nam onda kontru udarise i sad ko je pobijedio u ratu? Svijet. Kakvi Srbi, kakvi Albanci i Muslimani, najvecu korist od svih ratova ima Amerika bre.

posto vidim da vec pocinju tenzije da se dizu ili prestanite ili nek´ Aljonka nesto preduzima.

pozdrav

rdeki:
Chan Shaolin Si:
Džonja:

pozdrav

rdeki:
Anonymous:
albatros1:
Coyot:

Ma ko se ovo krije anonimno? O cemu ti pricas?
Da, Srbi su bili svuda agresori, ugnjetavali druge, vrsili genocid, a svi citavi samo tamo gde su Srbi navodno cinili genocid vise nema Srba.
Prica budala o Sloveniji... Znas li idiote ko je ginuo u Sloveniji? Po naredjenju Ante Markovica i Antona Tusa krenula je JNA da zaposedne drzavne granice. Poslali su momke pod punom ratnom spremom, ali im nisu dali municiju, pa su ih Slovenci, junaci neopevani skidali ko glinene golubove. A medju tom izginulom vojskom bilo je i Slovenaca i Makedonaca (njih nekim nesrtenim slucajem najvise) i Hrvata i muslimana i ostalih...

rat ko rat bez zrtava ne moze proc, ovdje se u svakom slucaju mlati prazna slama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back