gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš to uvek da radiš i žene baš ne vole mnogo muškarce s kojima ne mogu nikad da se posvađaju.Šta god da kaže samo vičite: Da,draga. U pravu si, ,Da,draga,tako je![]()
Da,dragiNe možeš to uvek da radiš i žene baš ne vole mnogo muškarce s kojima ne mogu nikad da se posvađaju.
Одакле ти то!? Када хоћемо да се свађамо и повлађивање схватимо као провокацијуNe možeš to uvek da radiš i žene baš ne vole mnogo muškarce s kojima ne mogu nikad da se posvađaju.
Da,dragaОдакле ти то!? Када хоћемо да се свађамо и повлађивање схватимо као провокацијуНе можете нас се тако лако решити
![]()
One su direktorke a ko je gazda? Pa muskarac. One primaju platu i rade sta im se zapovedi, mogu svakog trena dobiti otkaz.ono..ko je stariji pile il kokoska.. ako pratimo parametre doci cemo do zakljucka da firme gde su zene direktori bolje napreduju, onda gde su zene predsednici drzava Korona ne pali..slozio bi se sa konstatacijom da su zene pametne i ne bi isao na gradaciju pametnije od muskih..
kad sam napisao direktorke mislio sam i na financijski dio..direktorke , upraviteljice i gazde..One su direktorke a ko je gazda? Pa muskarac. One primaju platu i rade sta im se zapovedi, mogu svakog trena dobiti otkaz.
5 posto firmi imaju zene za gazde. Ako i toliko.kad sam napisao direktorke mislio sam i na financijski dio..direktorke , upraviteljice i gazde..
i racunaj da iza tih zena koje su gazde stoje muzevi sa jos jacim firmama5 posto firmi imaju zene za gazde. Ako i toliko.
muskarciZamolio bi žene da prokomentiraju ovo