Ko je ovde sve pushach?

pusach sam i svidja mi se....ima neceg ritualnog i opustajuceg u tome, i meni se stvarno ne prestaje, ***, prosto nisam motivisana za to:-(
Al ako cemo realno, cigare su najgluplji izum od kad je sveta i veka i tu stvarno ne postoji nista korisno niti smisleno. Kompletno iracionalno uzivanje, smrdi, koshta i stetno je. pa ipak, da li je stvarno uzivancija, pitajte bilo kog pusaca. . .:rolleyes:

...slaZzem see..(((:...mada ima to nesstoo u cigaretamaaa...(((:.......:rolleyes:

Ja zapalim samo kad se napijem.I to kad se bas ubijem,pa mi onda svejedno.Ovako na trezno nikad,jer mi se vrti u glavi.Verovatno je isti efekat i kad sam pijan,samo sto mi se tada ,pusio ne pusio ionako vrti,Nikad sebi nisam kupio cigare niti imam potrebu.Mislim da je pusenje neopevano glupa covekova navika...

ja sam imala takav stav nikad nisam i nikad necu i bla bla sad sam ja na vrhu sveta....
mislim probala sam negde u osmom razredu i nikad vise. ne znam zasto ali neke moje drugove ne mogu da zamislim bez cigare to im TAAAKO dobro stoji.... *** znam da unistava zdravlje, iskreno nekima stoji nekima ne :D

Back