Ko je ovde sve pushach?

Nemam zelju,ne znam kako nekoga to interesuje...Evo razloga zashto ja nikada necu uzeti cigaru u ruke:
1.Kvarish zube(a ja zelim da budu lepi)
2.Navuchesh lako,skidash se teshko...
3.Da menjam zdravlje za to kao da budem cool,neka hvala
reci cu da sam dovoljno svesna toga shta radi cigara,i da bolje da to zaobidjem u zivotu...

nikad probao i nemam zelju a i chisto sumnjam da cu ikad i probati akamoli pocheti da pushim,imao sam pristup cigarama uvek,moj deda je pushach a i moj otac je bio ali je prestao.
Cigare su neshto najgluplje shto postoji,dajesh pare za neshto shto ti ugrizava zdravlje,sve ode u dim,smrdi.A i prevelika sam skrtica d abih davao pare za cigare.

Nikad nisam ni probala.Otkad znam za sebe,u drustvu nekoga ko pusi se osecam jako nelagodno.U tim trenucima mi u glavi odzvanja "pasivni,ali pusac...",tako da redovno pobegnem u drugu prostoriju.Najvise mi smeta pusenje u skoli,ono kao "to je kul".Pih:lol:

pusach sam i svidja mi se....ima neceg ritualnog i opustajuceg u tome, i meni se stvarno ne prestaje, ***, prosto nisam motivisana za to:-(
Al ako cemo realno, cigare su najgluplji izum od kad je sveta i veka i tu stvarno ne postoji nista korisno niti smisleno. Kompletno iracionalno uzivanje, smrdi, koshta i stetno je. pa ipak, da li je stvarno uzivancija, pitajte bilo kog pusaca. . .:rolleyes:

pusach sam i svidja mi se....ima neceg ritualnog i opustajuceg u tome, i meni se stvarno ne prestaje, ***, prosto nisam motivisana za to:-(
Al ako cemo realno, cigare su najgluplji izum od kad je sveta i veka i tu stvarno ne postoji nista korisno niti smisleno. Kompletno iracionalno uzivanje, smrdi, koshta i stetno je. pa ipak, da li je stvarno uzivancija, pitajte bilo kog pusaca. . .:rolleyes:

potpisujem...;)

Back