`91 sam pusim od prvog razreda osnovne i jos uvek pusim jednu paklu na dan...ivam91:Ako sad pusi paklu sta ce za dve god...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
`91 sam pusim od prvog razreda osnovne i jos uvek pusim jednu paklu na dan...ivam91:Ako sad pusi paklu sta ce za dve god...?
idol...:ya ne pushim.... sqpo bre..... dva hleba 1 pakla.... i to losha..... i to 2 hleba!

MORACU DA PRIZNAM DA SI MNOGO NAPREDNIJI OD MENE....JA TO KONZUMIRAM 2,3 PUTA MESECNO...I TO JE TO.....Morholot:Svaki dan tj. ujutru, popdne, i uvece... Ali po nekad preskocim ujutru... Kako stoje stvari kod tebe?

Ali zapalim poneku tu i tamo...
 Ali zapalim poneku tu i tamo...da!trofazna:pušim več 2 god...krijem od roditelja-a šta ću da zapalim pred njima i da još kažem ajd ćale i ti jednu za moju dušu!

Shinoda:da!
Tako sam ja uradio i lisio sebe brojnih problema..
No, sad sam (o5) na odvikavanju! Do maturske nista, samo treninzi.. i lepo mi ide!
 , ma da ne pušim na veliko stvarno...ali jbg...navikla sam se da uz kafu i zapalim mmmm...
 , ma da ne pušim na veliko stvarno...ali jbg...navikla sam se da uz kafu i zapalim mmmm...trofazna:i ja ću da prestanem...polako, ma da ne pušim na veliko stvarno...ali jbg...navikla sam se da uz kafu i zapalim mmmm...
od nervoze strašno mi se puši...
Tog dana sam prestao!Electra:Pushish na slikama sa sqpa
 A ova sara me samo sa cigaretom lovi, ***** mu mater, osecam se ko kloshar najgori
 A ova sara me samo sa cigaretom lovi, ***** mu mater, osecam se ko kloshar najgori 
Odrekni se kafe!trofazna:i ja ću da prestanem...polako, ma da ne pušim na veliko stvarno...ali jbg...navikla sam se da uz kafu i zapalim mmmm...
od nervoze strašno mi se puši...

shvatio sam da treba da se okanem i toga kad sam ohvatio sebe da popijem po 5-6 dnevno, em nisu zdrave, em povecavaju zelju za cigaretama..
 shvatio sam da treba da se okanem i toga kad sam ohvatio sebe da popijem po 5-6 dnevno, em nisu zdrave, em povecavaju zelju za cigaretama.. 

Shinoda:Tog dana sam prestao!A ova sara me samo sa cigaretom lovi, ***** mu mater, osecam se ko kloshar najgori
Odrekni se kafe!
I to sam ucinio..shvatio sam da treba da se okanem i toga kad sam ohvatio sebe da popijem po 5-6 dnevno, em nisu zdrave, em povecavaju zelju za cigaretama..
Presao sam na chaj
Istina...trofazna:pa ja popijem kafu samo ujutru, razmišljala sam več da pređem na te prave čajeve al jbg, čudan mi ukus majke mi, znam da bih se navikla,ali kafa sa malo mleka i jedna cigara...mmm nema boljeg

uhhh... tu su negde, ali ovo drugo nisam uprilicio pa ne bih prebrzo da sudim!Kad_LupimLupim:Ima... krigla piva od litar i dobar kubanski tompus 8)