Ko je ovde sve pushach?

Evo i mene ! Mislim da su to sto neko kaze da ne moze da prestane da pusi ciste gluposti. Svako moze, uz dovoljno truda i odricanja, i naravno, neizostavne motivacije . . . Inace ja pusim vec dobrih godinu dana, i cini mi se da nikako ne uticu na mene. Ovako u obicnim situacijama nikada ne pusim, ali kafica i nocni provod bez toga . . . jaaaaaako tesko, ali ostvarivo.

Evo i mene ! Mislim da su to sto neko kaze da ne moze da prestane da pusi ciste gluposti. Svako moze, uz dovoljno truda i odricanja, i naravno, neizostavne motivacije . . . Inace ja pusim vec dobrih godinu dana, i cini mi se da nikako ne uticu na mene. Ovako u obicnim situacijama nikada ne pusim, ali kafica i nocni provod bez toga . . . jaaaaaako tesko, ali ostvarivo.
Po awataru bih rek'o da pusis i ozbiljnije stwari od duhana :D:D:D

palancanin:
jedva te dochekasmo.

palancanin:
Mislim da su to sto neko kaze da ne moze da prestane da pusi ciste gluposti. Svako moze, uz dovoljno truda i odricanja, i naravno, neizostavne motivacije . . . Inace ja pusim vec dobrih godinu dana, i cini mi se da nikako ne uticu na mene. Ovako u obicnim situacijama nikada ne pusim, ali kafica i nocni provod bez toga . . . jaaaaaako tesko, ali ostvarivo.

ko meni kazhe da ne mozhe da skochi iz aviona padobranom neka mi ne se.re ... samo malo motivacije i truda, i nishta vishe.

Kod mene kuci svi puse. Ja sam propusila pocetkom prosle godine i bukvalno posle 2 nedelje prvi put zapalila pred matorcima. Nisu pravili nikakvu frku jer su oboje pusaci i oboje su rano poceli i puse dosta. Znaci ne krijem od njih, ali me malo blam kad dodje neko sa strane u kucu a ja s pljugom. Sve drugarice su u fazonu "jao sto su to cool matori". Sta je jos bilo pitanje.... Da li sam navucena? Pa tu i tamo, 5-10 cigareta dnevno...

Back