Cirkonka
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
eto, ja ne pusim... svi u drustvu mi puse osim mene i moje sestre od tetke... i sta mi fali? probala sam pa mi se ne svidja... a i nije zdravo... =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno, ne volem te više...sofffy:Imala sam samo jednu fazu pushenja cigareta...Sa 6 godina.Pushila sam 2 dana.![]()

hmmmmm...Nixxx:Ju znači, kako volim što ne pušimNe mogu da vam opišem to...
OBOŽAVAM što ne pušim
Ajde nemam ništa posebno protiv pušača, ali imam npr. kada neko puši u 7. ili 8. razredu... To je boles' i treba da se suzbija tako nešto...

I ja sam volela shto ne pushim...Nixxx:Ju znači, kako volim što ne pušimNe mogu da vam opišem to...
OBOŽAVAM što ne pušim
Ajde nemam ništa posebno protiv pušača, ali imam npr. kada neko puši u 7. ili 8. razredu... To je boles' i treba da se suzbija tako nešto...

Na ovo ću najbolje odgovoriti citiranjem samog sebenaancy90:ja vise nemam pare da kupujem onaj eve...jbm ti eve, 120 dinara....sad trazim nesto jeftinije sto mi odgovara...a nije jako mnogo......ne znam...trazim..... :-? :-?

Takođe je i jeftinijeAlexxandar:što kaže jedan moj poznanik... takodje pušač "Zdravije je popušiti 20 kurčeva nego jednu cigaretu, u cigareti ima 2000 otrova!"