Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lol... pa zar mislis da bih sedeo ispred kompjutera da mi to nije posao... pogotovu na ovako lepom vremenu (barem ovde)...

Ja sam programer, i to radim... e sad, kad god izmenis neko parcence koda, saljes to na kompajliranje, pa debugovanje... pa da te ne smaram terminima... e za to vreme, ja bacim pogled sta se ovde desava...

... i tako to ide...

lurch, rasta, tija i lens verovatno jos uvek pijance negde (zvao Lurch s' lica mesta malo pre... ocito su svi pod gasom ;))... A najavili da ce zakasniti sat-dva (e sad necu bas sve da prepricavam)

Ja cu da budim guardiana oko 10 (pa me briga), da se organizujemo da odemo ranije i zauzmemo mesto...

Ma videcemo sta ce od toga da ispadne...

pa evo da racunamo:

lurch, lens, guardian, leia, sanja, princeza, ti (as in g-rock), tija, rasta, betty i ja ... to je ono kao 100% sigurno... mozda ce da dodje i lolla, nije mi odgovorila... ali nece da dodje moja draga ian (doduse iz vrlo objektivnih razloga) :(

nisam nekog zaboravio?

Incognito:
lurch, rasta, tija i lens verovatno jos uvek pijance negde (zvao Lurch s' lica mesta malo pre... ocito su svi pod gasom ;))... A najavili da ce zakasniti sat-dva (e sad necu bas sve da prepricavam)

Ja cu da budim guardiana oko 10 (pa me briga), da se organizujemo da odemo ranije i zauzmemo mesto...

Ma videcemo sta ce od toga da ispadne...

ma izvinte molim te tija je budna vec sat vremena, dok za ostale ne znam. :twisted:

Back