Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u tom slucaju cu toj osobi (do koje mi je stalo) reci svoje misljanje i pustiti nju (tu osobu) da sama odluci da li sam u pravu ili ne...ubedjivanje ipak ne volim :!: :wink:[/quote]

a sta ako je ta osoba mlada i neiskusna i ne moze da se opredeli ?

kosmopolit:
u tom slucaju cu toj osobi (do koje mi je stalo) reci svoje misljanje i pustiti nju (tu osobu) da sama odluci da li sam u pravu ili ne...ubedjivanje ipak ne volim :!: :wink:

a sta ako je ta osoba mlada i neiskusna i ne moze da se opredeli ?[/quote]
==============================================
onda joj necu dozvoliti da napravi neke velike greske, ali za neke malo blaze stvari cu je pustiti jer neke stvari se ipak najbolje i najtrajnije nauce iz licnog iskustva....

a tako mladu i neiskusnu osobu ces najteze uspeti da ubedis u svoje stavove (osim ako te joj nisi neki veeeliki autoritet), jer upravo takve osobe misle da se je ceo svet njihov i da mogu sve sto pozele. sa njima je ipak najbolje polako i na najfiniji moguci nacin im u pricati o zeljenoj temi uz navodjenje sto vise primera za koje ta osoba zna...opusteni razgovor-da...ubedjivanje-opet ne!

JOVANA77:
kosmopolit:

i previse siguran u ono sto pises ovde al ajd sad...ja se nikad nesto mnogo ne ubedjujem :wink:

Kosmo, pa ti si pored svega i vidovit. Ali izgleda da su ti se pomesali signali. Nisam se trosila sinoc. Ni jutros. Nego skupljam snagu za popodne. 8)
I Joco, uvek cu ti preporuciti tu vrstu trosenja kalorija :wink: bez obzira sta Kosmo ima da kaze na tu temu!

Vezbam... vezbam :wink:
I jedem integralni hleb i jabuke i pomorandze i pijem moje cajice... Doduse nisam tako istrajna kao Blondi sto je bila u prosle dve nedelje ali bice... Dajte mi mesec dana i vraticu se na staro.

Hello Liniji...i svima na liniji...
wavey.gif

Princeza:
JOVANA77:
kosmopolit:

i previse siguran u ono sto pises ovde al ajd sad...ja se nikad nesto mnogo ne ubedjujem :wink:

Kosmo, pa ti si pored svega i vidovit. Ali izgleda da su ti se pomesali signali. Nisam se trosila sinoc. Ni jutros. Nego skupljam snagu za popodne. 8)
I Joco, uvek cu ti preporuciti tu vrstu trosenja kalorija :wink: bez obzira sta Kosmo ima da kaze na tu temu!

znao sam :D
prijatno popodne zelim :roll:

Back