JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
ma jok pola sata...samo 15 minuta :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vanilla:piiiiiiii breeeeeeeee a ja radim do 17! I sta cu sad bez vas ovih pola sata?

kosmopolit:tako ti i treba kad ne trosis kalorije ko Princeza :wink:

kosmopolit:realan![]()

JOVANA77:ja ne volim da se ubedjujem jer smatram da osoba sa kojom pricam nema dovoljno poverenja u mene i moje stavove cim moram da je ubedjujem. e sad, sa obzirom na to da mi je stalo samo do misljenja meni bliskih ljudi onda nemam ni potrebe za ubedjivanjem.
Shizi:vidim vas:wink:
kosmopolit:JOVANA77:ja ne volim da se ubedjujem jer smatram da osoba sa kojom pricam nema dovoljno poverenja u mene i moje stavove cim moram da je ubedjujem. e sad, sa obzirom na to da mi je stalo samo do misljenja meni bliskih ljudi onda nemam ni potrebe za ubedjivanjem.
ja volim da se ubedjujem jer smatram da osoba sa kojom pricam ne rezonuje stvari onako kako bi trebalo, e sad sa obzirom da mi je stalo do te osobe zato ja moram da je ubedim da je ona na pogresnom putu ( zato sluze prijatelji )![]()
u svakom slucaju pitacemo Princezu kad se bude vratila sa dorucka i saznacemo ko je bio u pravu
:wink: