Dobro jutro! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koje?oxi:ja u stvari ovde dolazim samo zbog jedne osobe!
ddan!
![]()

Dobri vecetimmy:dobri den
Dorro mnogotimmy:kako je,šta ima?
šta je dorroSrculence:Dorro mnogotimmy:kako je,šta ima?![]()
Sve je dobro.Opet se selimtimmy:šta je dorroSrculence:Dorro mnogotimmy:kako je,šta ima?![]()
![]()

pa dođi blizu meneSrculence:Sve je dobro.Opet se selimtimmy:šta je dorroSrculence:Dorro mnogotimmy:kako je,šta ima?![]()
![]()
![]()
Ali ti si tamo negde blizu a ja jadna idem tamo negde daleko![]()
Ne mogu odavde se isto ide samo padobranom.Ali mozemo svi da pricamo ovkotimmy:pa dođi blizu meneSrculence:Sve je dobro.Opet se selimtimmy:šta je dorroSrculence:Dorro mnogotimmy:kako je,šta ima?![]()
![]()
![]()
Ali ti si tamo negde blizu a ja jadna idem tamo negde daleko![]()
Nemam pojma ja sam sanjal da cu danas se odjednom prebaciti tamo negde daleko i eto ne znam kako :?timmy:pa kad si se več preselila?
da ti nisi sa marsa?Srculence:Nemam pojma ja sam sanjal da cu danas se odjednom prebaciti tamo negde daleko i eto ne znam kako :?timmy:pa kad si se več preselila?![]()
Rodjena na Veneri,rasla na saturnu zivela u drugoj galaksiji,pa na zemlji,pa sad u trecoj galaksiji :?timmy:da ti nisi sa marsa?Srculence:Nemam pojma ja sam sanjal da cu danas se odjednom prebaciti tamo negde daleko i eto ne znam kako :?timmy:pa kad si se več preselila?![]()
AHAtimmy:pa onda si jaaaaako daaaaleko

i koje boje si?Srculence:AHAtimmy:pa onda si jaaaaako daaaaleko![]()
Izgledam kao covek posto sam u stvari vestica,ako gledas cari znas kakva.Jel znas da ubijam demonetimmy:i koje boje si?Srculence:AHAtimmy:pa onda si jaaaaako daaaaleko![]()

znam......i pseSrculence:Izgledam kao covek posto sam u stvari vestica,ako gledas cari znas kakva.Jel znas da ubijam demonetimmy:i koje boje si?Srculence:AHAtimmy:pa onda si jaaaaako daaaaleko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Njega je ubio demon sa kojim sam se borila.timmy:znam......i pseSrculence:Izgledam kao covek posto sam u stvari vestica,ako gledas cari znas kakva.Jel znas da ubijam demonetimmy:i koje boje si?Srculence:AHAtimmy:pa onda si jaaaaako daaaaleko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()