Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jacques:
ajde White dolazi ovamo.....ugusices se od toliko zvakanja :lol:

Samo polako da izdjem iz guzve :))
e1647066.jpg

Ja sam na liniji.Bila sam sve do sad u prichaonici, niste nishta propustili, to jest da ne bude da ste neshto propustili prprichacu vam ukratko shta sam tamo isprichala.Kad sam bila mala imala sam jednu mnogo lepu roze haljinicu, svetlo roze i tamno roze i bele boje u kombinaciji, bila je vrlo ekstravagantna i nabudzena i tad sam imala stila da izaberem takvu haljinicu, to je bilo pre 23 godine.Da me je tad video neki mali mafijash koji je bio na primer 5. razred on bi se odmah zaljubio u mene.Ko zna koliko je tad dechaka chekalo da je porastem!Obozavala sam i da nosim minice.Najvishe sam volela jedan mali, minijaturni, od teksasa, sa dzepovima sa strane i pozadi kao na farmerkama.Imala sam i jedan mnogo lep sa resicama.Bila sam i divljakusha koja je pravila nestashluke, ali kakvi bi to bili nestashluci kad bi se o njima moglo prichati javno na internetu?

Secash li se kad sam bila mala pa kad sam kupila tu roze haljinicu a bila mi je za jedan broj veca, samo zato shto nisam ni jednu drugu htela, jedino mi se ta svidela, a nije imao manji broj.A ispostavilo se da je bolje shto je bila za broj veca zato shto je imala donji deo koji je mocno izgledao kad se spushtao u naborima, kao da sam neka princezica iz bajke.

topmodelsica:
Secash li se kad sam bila mala pa kad sam kupila tu roze haljinicu a bila mi je za jedan broj veca, samo zato shto nisam ni jednu drugu htela, jedino mi se ta svidela, a nije imao manji broj.A ispostavilo se da je bolje shto je bila za broj veca zato shto je imala donji deo koji je mocno izgledao kad se spushtao u naborima, kao da sam neka princezica iz bajke.
JADNO I BEDNO,zalim ljude koji imaju potrebe da neprestano pricaju o sebi.....

Back