kod mene se otopioJOVANA77:cvetic:pa daj malo,nemoj si stipsa :wink:JOVANA77:imam....i previse, ali ga MRZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
![]()
![]()
![]()
dodji i nosi!
ej pa zar ne pada i kod vas :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod mene se otopioJOVANA77:cvetic:pa daj malo,nemoj si stipsa :wink:JOVANA77:imam....i previse, ali ga MRZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
![]()
![]()
![]()
dodji i nosi!
ej pa zar ne pada i kod vas :shock:

Kod mene je divaaaaancvetic:kod mene se otopioJOVANA77:cvetic:pa daj malo,nemoj si stipsa :wink:JOVANA77:imam....i previse, ali ga MRZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
![]()
![]()
![]()
dodji i nosi!
ej pa zar ne pada i kod vas :shock:![]()
a zar nisi bogu iza nogu,sama sa zvezdamaSrculence:pa pada naravno :shock: i mnogo je lepoJOVANA77:cvetic:pa daj malo,nemoj si stipsa :wink:JOVANA77:imam....i previse, ali ga MRZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
![]()
![]()
![]()
dodji i nosi!
Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
ko je vas zvaoSrculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga

Ima zvezda i snega ali nema tla pa mi je sve to mnogo cudno i ljuta sam na ovo mestooo :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :xtimmy:a zar nisi bogu iza nogu,sama sa zvezdamaSrculence:pa pada naravno :shock: i mnogo je lepoJOVANA77:cvetic:pa daj malo,nemoj si stipsa :wink:JOVANA77:imam....i previse, ali ga MRZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
![]()
![]()
![]()
dodji i nosi!
ja ga imam premalo za skijanje,treba i menicvetic:ko je vas zvaoSrculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga![]()
sneg je za mene![]()
Krecemo ali kako cu ja kada nemam tla :?JOVANA77:Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
:shock: ebote kakvo pitanje.........
ajde breeeeeeeeeeeeeeeeee,ja vec stavila lonche :wink:
cvetic:'ajde,dobro..podelicemo(e,je8i ga)
:wink:meni onda daj drugo po velicini(ako uopste stignem do tebe)JOVANA77:cvetic:'ajde,dobro..podelicemo(e,je8i ga)
ma cuti tebi cu da dam najvece parche :shock::wink:
sto te volimmmm! :wink:JOVANA77:cvetic:'ajde,dobro..podelicemo(e,je8i ga)
dolazim po tebe s padobranomSrculence:Krecemo ali kako cu ja kada nemam tla :?JOVANA77:Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
JOVANA77:cvetic:'ajde,dobro..podelicemo(e,je8i ga)
onda kreci odmahtimmy:dolazim po tebe s padobranomSrculence:Krecemo ali kako cu ja kada nemam tla :?JOVANA77:Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
Srculence:onda kreci odmahtimmy:dolazim po tebe s padobranomSrculence:Krecemo ali kako cu ja kada nemam tla :?JOVANA77:Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
ajde breeeeeeeeeeeeeeeeee,ja vec stavila lonche :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote
zvao sam,ne znaju gde je to mesto bez tla,objasni malo
JOVANA77:evo ga ovde ali se malo.........ovaj.........stvrdnulo :?
to!najbolje je kad se stvrdne! :wink:JOVANA77:evo ga ovde ali se malo.........ovaj.........stvrdnulo :?

timmy:Evo ovako izadjes napolje setas daset minuta onda zazmuris i evto te ispred moje hmmmmm takoreci kuce.Srculence:onda kreci odmahtimmy:dolazim po tebe s padobranomSrculence:Krecemo ali kako cu ja kada nemam tla :?JOVANA77:Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
![]()
![]()
![]()
[/quote
Ali setaj sa padobranom jer ces inace propasti dole![]()
cvetic:to!najbolje je kad se stvrdne! :wink:JOVANA77:evo ga ovde ali se malo.........ovaj.........stvrdnulo :?![]()
![]()
šta se je to stvrdnilo ovaj ukrutilo,ne daj božecvetic:to!najbolje je kad se stvrdne! :wink:JOVANA77:evo ga ovde ali se malo.........ovaj.........stvrdnulo :?![]()
![]()
timmy:šta se je to stvrdnilo ovaj ukrutilo,ne daj božecvetic:to!najbolje je kad se stvrdne! :wink:JOVANA77:evo ga ovde ali se malo.........ovaj.........stvrdnulo :?![]()
![]()

e,sto ste vi...ccc..ma,nista,sneg,je8otetimmy:šta se je to stvrdnilo ovaj ukrutilo,ne daj božecvetic:to!najbolje je kad se stvrdne! :wink:JOVANA77:evo ga ovde ali se malo.........ovaj.........stvrdnulo :?![]()
![]()
Srculence:evo idem samo da nadjem padobran,na tavanu jetimmy:Evo ovako izadjes napolje setas daset minuta onda zazmuris i evto te ispred moje hmmmmm takoreci kuce.Srculence:onda kreci odmahtimmy:dolazim po tebe s padobranomSrculence:Krecemo ali kako cu ja kada nemam tla :?JOVANA77:Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
![]()
![]()
![]()
[/quote
Ali setaj sa padobranom jer ces inace propasti dole![]()