otpustice u kavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
timmy:Idi idi brzo jer mi je ovo vec drugi put daumalo ispadam kroz prozorSrculence:evo idem samo da nadjem padobran,na tavanu jetimmy:Evo ovako izadjes napolje setas daset minuta onda zazmuris i evto te ispred moje hmmmmm takoreci kuce.Srculence:onda kreci odmahtimmy:dolazim po tebe s padobranomSrculence:Krecemo ali kako cu ja kada nemam tla :?JOVANA77:Srculence:Joco jel nas primas?timmy:ako nas naravno primitimmy:najbolje da idemo kod joce po sneg,natovarimo auto i imamo ga
:shock: ebote kakvo pitanje.........
ajde breeeeeeeeeeeeeeeeee,ja vec stavila lonche :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote
zvao sam,ne znaju gde je to mesto bez tla,objasni malo
Ali setaj sa padobranom jer ces inace propasti dole![]()
![]()
Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()

a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa,šta jedešSrculence:Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam samo kako prezivljavam :shock:
vazduh i vazduhtimmy:pa,šta jedešSrculence:Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam samo kako prezivljavam :shock:

a šta piješ?Srculence:vazduh i vazduhtimmy:pa,šta jedešSrculence:Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam samo kako prezivljavam :shock:![]()
vodu i vodutimmy:a šta piješ?Srculence:vazduh i vazduhtimmy:pa,šta jedešSrculence:Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mogu da zamislim kako izgledaš :shock:Srculence:vodu i vodutimmy:a šta piješ?Srculence:vazduh i vazduhtimmy:pa,šta jedešSrculence:Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uzmes cackalicu i vidis kako sam mrsava ali sam nesto duza kao 500 cackalica nacickanih jedna na drugutimmy:mogu da zamislim kako izgledaš :shock:Srculence:vodu i vodutimmy:a šta piješ?Srculence:vazduh i vazduhtimmy:pa,šta jedešSrculence:Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

lepotice mojaSrculence:Uzmes cackalicu i vidis kako sam mrsava ali sam nesto duza kao 500 cackalica nacickanih jedna na drugutimmy:mogu da zamislim kako izgledaš :shock:Srculence:vodu i vodutimmy:a šta piješ?Srculence:vazduh i vazduhtimmy:pa,šta jedešSrculence:Pa kod mene nema ni zive duse.timmy:a i kod tebeSrculence:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakatimmy:samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lepotice moja[/quote:c7cb5edd0c]timmy:Uzmes cackalicu i vidis kako sam mrsava ali sam nesto duza kao 500 cackalica nacickanih jedna na druguSrculence:mogu da zamislim kako izgledaš :shock:timmy:vodu i voduSrculence:a šta piješ?timmy:vazduh i vazduhSrculence:pa,šta jedeštimmy:Pa kod mene nema ni zive duse.Srculence:a i kod tebetimmy:Joj pazi jer sam cula da je sada najezda vukodlakaSrculence:[quote:c7cb5edd0c="timmy"]samo da se probijem do tavana,znaš mrak je ima svega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kamo srece ja bre ovde (ako se moze reci) zivim bez hranetimmy:verovatno treniraš za manekenku

sada čemo da napravimo jednu akciju i šaljemo ti hranuSrculence:Kamo srece ja (bre ovde ako se moze) reci zivim bez hranetimmy:verovatno treniraš za manekenku![]()
Hvala hvala ali...timmy:sada čemo da napravimo jednu akciju i šaljemo ti hranuSrculence:Kamo srece ja (bre ovde ako se moze) reci zivim bez hranetimmy:verovatno treniraš za manekenku![]()
poslao sam psa da ga oteraSrculence:Hvala hvala ali...timmy:sada čemo da napravimo jednu akciju i šaljemo ti hranuSrculence:Kamo srece ja (bre ovde ako se moze) reci zivim bez hranetimmy:verovatno treniraš za manekenku![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vukodlak :shock: :shock: :shock:
Hvala ti evo hteo da me ujede,ali me psi spasilitimmy:poslao sam psa da ga oteraSrculence:Hvala hvala ali...timmy:sada čemo da napravimo jednu akciju i šaljemo ti hranuSrculence:Kamo srece ja (bre ovde ako se moze) reci zivim bez hranetimmy:verovatno treniraš za manekenku![]()
vukodlak :shock: :shock: :shock:
moj se đukac negde izgubio,idem da ga tražim,ajde čaoSrculence:Hvala ti evo hteo da me ujede,ali me psi spasilitimmy:poslao sam psa da ga oteraSrculence:Hvala hvala ali...timmy:sada čemo da napravimo jednu akciju i šaljemo ti hranuSrculence:Kamo srece ja (bre ovde ako se moze) reci zivim bez hranetimmy:verovatno treniraš za manekenku![]()
vukodlak :shock: :shock: :shock:![]()
ma nije evo ga ovde bre pije sa mnom vodutimmy:moj se đukac negde izgubio,idem da ga tražim,ajde čaoSrculence:Hvala ti evo hteo da me ujede,ali me psi spasilitimmy:poslao sam psa da ga oteraSrculence:Hvala hvala ali...timmy:sada čemo da napravimo jednu akciju i šaljemo ti hranuSrculence:Kamo srece ja (bre ovde ako se moze) reci zivim bez hranetimmy:verovatno treniraš za manekenku![]()
vukodlak :shock: :shock: :shock:![]()