little
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
nekome je dan uveliko...
Dakle, Dobar dan :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little:nekome je dan uveliko...![]()
little:big kiss
to u :wink:
Ebivetar:ajd i meni Jandrla jednu pa nek ide sFe u tri lepeee......
EbiFetar:iiiiii ala sam ja baksuuuuz!
čekaj,čekaj.malolittle:hello timmy...
I odoh ja :wink:
:wink:kako si i da li si dobila povišicu?little:hmmmmmm...
well, shoot :wink:

ja sam tu nakon sto godina ali idemJandrla:Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink:
ebiga ondaK Fozdra! :wink:zg.:ja sam tu nakon sto godina ali idemJandrla:Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink:
kak si ti?Jandrla:ebiga ondaK Fozdra! :wink:zg.:ja sam tu nakon sto godina ali idemJandrla:Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink:
zg.:kak si ti?Jandrla:ebiga ondaK Fozdra! :wink:zg.:ja sam tu nakon sto godina ali idemJandrla:Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink:
ne znam kak drugi al ja nekad bolje a nekad lošije. to ovisi i o trenutnom društvu koje imam uza sebe.Jandrla:zg.:kak si ti?Jandrla:ebiga ondaK Fozdra! :wink:zg.:ja sam tu nakon sto godina ali idemJandrla:Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink:
U principu OK... :wink: Shta ima u lijepoj vashoj? Kako se zivi?
a ti?pitam za tebe a ne sve srbe jer me to nije briga.zg.:ne znam kak drugi al ja nekad bolje a nekad lošije. to ovisi i o trenutnom društvu koje imam uza sebe.Jandrla:zg.:kak si ti?Jandrla:ebiga ondaK Fozdra! :wink:zg.:ja sam tu nakon sto godina ali idemJandrla:Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink:
zg.:a ti?pitam za tebe a ne sve srbe jer me to nije briga.zg.:ne znam kak drugi al ja nekad bolje a nekad lošije. to ovisi i o trenutnom društvu koje imam uza sebe.Jandrla:zg.:kak si ti?Jandrla:ebiga ondaK Fozdra! :wink:zg.:ja sam tu nakon sto godina ali idemJandrla:Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink: