ma nismo te bre prepoznali,a i sliku da posaljes nebi nam pomogloAnonymous:ne volim kad me identifikuju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nismo te bre prepoznali,a i sliku da posaljes nebi nam pomogloAnonymous:ne volim kad me identifikuju
mozda nas samo prestravilo :wink:begunac:ma nismo te bre prepoznali,a i sliku da posaljes nebi nam pomogloAnonymous:ne volim kad me identifikuju
blondi:ponedeljak, kao i svaki... zaspala sam, zaboravila mob pa trčala nazad... zakačila se šalom za vrata... konačno došla do avta i ustanovila da je zakopan od snega...
odkopala ga... vozila ko puž zbog loše očiščenih puteve... zakasnila na posao još više nego obično...
ušla u firmu... stisla dugme na avtomatu za kafu i naravno da je baš kod mene nestalo iste...
ali opet je ponedeljak lepo počeo jer dok sam se vozala ... na radiu su svirali (kao svakog ponedeljeka u 8.00) "Just Another Manic Monday" 8)
jeli? a koju 8)begunac:ucio sam skolu u LJubljani....
Uvijek može bolje, Blondiko :wink: :wink: :wink:blondi:ma super jutro ne bih moglo bolje... 8)
preznojavanje draga... preporučujem posebnu dozu OP-vitaminaGazdarica:Uh, zna li ko kakav dobar narodni lijek za grip...?![]()
Ovaj moj osmjeh sigurno će ti pomoći, gidna! :wink: Ja to s nogu, najmanje ostavi traga!Gazdarica:Uh, zna li ko kakav dobar narodni lijek za grip...?![]()
blondi:preznojavanje draga... preporučujem posebnu dozu OP-vitamina![]()