Ma, to je samo konstatacija, Leeelooo! Hvalio bih se kad bih pričao kako je na samoj stazzzziiii! :wink:Lilu:e ® ne hvali se vise, leba ti!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, to je samo konstatacija, Leeelooo! Hvalio bih se kad bih pričao kako je na samoj stazzzziiii! :wink:Lilu:e ® ne hvali se vise, leba ti!
Ne mogu,hvala na pozivu!Sve sam pare sprckala u Parizu za Novaka!®:Blago, nego! :wink: Oš sa mnom? :wink:
Ajd'Lilu ostani!Oraspolozicu te ja ovako besna! :wink:Lilu:e ajd zdravo... nesto mi je...
Ko mi dira Leeloo (samoproglašeni tjel(ona)hranitelj :wink: ) nek se seli u SR NesviđalicuLARA CROFT:Ajd'Lilu ostani!Oraspolozicu te ja ovako besna! :wink:Lilu:e ajd zdravo... nesto mi je...
JOVANA77:/me namesta shtucne jer je cula da levopotpisani mnogo prljavo igra
Jandrla:JOVANA77:/me namesta shtucne jer je cula da levopotpisani mnogo prljavo igra
Well...Kad nauchim praFila, igracu...igracu...ma necu ni tada! :wink:
Šmirolj:Jandrla:JOVANA77:/me namesta shtucne jer je cula da levopotpisani mnogo prljavo igra
Ima li oFde neka lepa curica...da ne nauchi praFila? 8) Ja sam ovdi noF i zelen... :wink:
JOVANA77:Šmirolj:Jandrla:JOVANA77:/me namesta shtucne jer je cula da levopotpisani mnogo prljavo igra
Ima li oFde neka lepa curica...da ne nauchi praFila? 8) Ja sam ovdi noF i zelen... :wink:
mislis da ne znam koji si............
znam te koji si, znam (stole vole)
Ko ti treba?devojka_bgd::shock: Ovde nema nikog![]()
devojka_bgd::shock: Ovde nema nikog![]()
devojka_bgd:Niko mi ne treba i trebaju mi svi...diskutabilno...
Sta se radi?
Nista ne vidim iz ove kancelarije, jel'nas konacno zatrpao ovaj sneg?
:?