timmy
Ističe se
- Poruka
- 2.760
ah,to vec neko vreme traje,mozda za par meseciAnonymous:ne ocajavaj,posle kise ide suncan dan 8)timmy:da li mozda negde pada sneg ,pri meni kisha ne prestaje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ah,to vec neko vreme traje,mozda za par meseciAnonymous:ne ocajavaj,posle kise ide suncan dan 8)timmy:da li mozda negde pada sneg ,pri meni kisha ne prestaje![]()

traje i meni ali mi psiholog uvek kaze"posle kise..."timmy:ah,to vec neko vreme traje,mozda za par meseciAnonymous:ne ocajavaj,posle kise ide suncan dan 8)timmy:da li mozda negde pada sneg ,pri meni kisha ne prestaje![]()
![]()
Anonymous:traje i meni ali mi psiholog uvek kaze"posle kise..."timmy:ah,to vec neko vreme traje,mozda za par meseciAnonymous:ne ocajavaj,posle kise ide suncan dan 8)timmy:da li mozda negde pada sneg ,pri meni kisha ne prestaje![]()
![]()
![]()

smesno,a?timmy:Anonymous:traje i meni ali mi psiholog uvek kaze"posle kise..."timmy:ah,to vec neko vreme traje,mozda za par meseciAnonymous:ne ocajavaj,posle kise ide suncan dan 8)timmy:da li mozda negde pada sneg ,pri meni kisha ne prestaje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kancer:zasto?pusenje je tako dobro... i zdravo...![]()
kancer:zasto?pusenje je tako dobro... i zdravo...![]()

(v)

miv:Proveli smo je u krugu porodice,i bilo je super![]()
Pricacu ti sutra![]()
®:ne zboruva se dogovoreto nego dogovorito!
Gooooooood miruning! :wink:
))) hahha