Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne shvaćam ništa šta vi tu ćinite.svadjate se ko neke babe.pozli mi. a ti druže chernobilu zaustavi ih sledeći put. pa jesmo li mi muškarci ili?ne moram da čitam ali ni vi da se tako dopisujete.poslušajte me, starog mačora.

odoše svi.postoje različita sredstva komunikacije a vaša nije dobra.uskoro ćete tu da se pobijete.svi ste napali zagrepčanku i stali se provocirati i nervirati je dobro sam ja video. i da to više niste radili jer je ona dobra devojka a vi ste ju namerno izazivali i ponašali se nedrugarski kad je htela i da se miri sa vama.dobili ste šta ste zaslužili.nego se vi sledeći put svi prvo oladite a onda na forum.i kakvo je to uopće svi na jednog.

bobitza7:
mačor:
nemoj da se bre ljutiš interesuje me.šta ste svi toliko osetljivi?trebate češče van da idete pa čete biti veseli ko i ja.

Vazi Keti,poslusacemo tvoj savet :D
sad sam keti? šta je vama pobogu?pa vi bi trebali u ludaru.baš ste me razgnevili!nisam ja za nju samo nego neshvatam vaš oblik komuniciranja.šta ste tako mrtvi?hteo sam samo da kažem da ne pravite od sebe žrtve jer ste dobili što ste zaslužili.oćete li sad i mene bacit u provaliju?

niste vi mene ništa shvatili i žalim vas.vi ste kao svi pametni a drugi su ludi koji se ne slažu sa vas 3,4.i šta tu jadnu zagrepčanku stalno maltretirate ko da ste zveri iz zooa.vređate ju dobro sam mogao da vidim i žao mi bi pa da se učestvujem malo.

ja sam za nju,eto!a ti chernobile ne moraš odma da bežiš ćim ti neko postavi indiskretno pitanje.pratim ja vas već neko vreme ali nisam dosad učestvovao.bežiš od zagrepčanka ko vrag od tamjana a ništa ti nije skrivila. baš si čudan.

bobitza7:
Izvini,ali ja ovde ne bih provodila po 6 sati svaku noc da mi je lose i da se osecam ko zrtva!!!
Ja sam uvek za svaki oblik komunikacije i svi su super na ovom forumu,ne znam na sta se ti konkretno zalis :?:
za tebe nisam nireko da si žrtva nego je to zagrepčanka jer ili ju ignorišete ili vređate.evo i onaj chernobil sad pobeže ćim pomisli da sam zagrepčanka ili šta već

odoh ja jer opet postajete zluradi i glupo se smejete a nemate humora mnogo.ako očete iskreno ja sam se sa njom dopisivao i zato ne volim da ju vređate toliko.sutra imam sudar pa moram i spavati za razliku od vas koji svake tu noći se glupirate ko majmuni.

Back