Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oho... pa srecan rodjendan, Jana... Da porastes i posetis Tibet ;)

Dobijes najlepse parce od curke, naravno...

Izvinjavam se ostalima, ali rodjendanci imaju prednost... Ima jos dosta curke ovde... A spremicu ja jos jednu ako nestane...

JOVANA77:
d1:
JOVANA77:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: imam 3000 poruka....................vreme je za penziju.............
ma jok sreco... bar do 20.000

CMOK

cekaj, cekaj..................jel ti bese onaj sto je obecao da ce da me stigne sa porukama....................hehehehehehe...........cmok ljubavi!

samo se vi ^rkajte ....

kosmopolit:
JOVANA77:
d1:
JOVANA77:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: imam 3000 poruka....................vreme je za penziju.............

CMOK

cekaj, cekaj..................jel ti bese onaj sto je obecao da ce da me stigne sa porukama....................hehehehehehe...........cmok ljubavi!

samo se vi ^rkajte ....

pa kad volimo...............poz :wink:

JOVANA77:
d1:
JOVANA77:

CMOK

pa ti si mene prestigla negde na 1200-1400 :roll:

d1:
JOVANA77:
d1:
JOVANA77:

CMOK

pa ti si mene prestigla negde na 1200-1400 :roll:

mico, jel znas onaj vic.........

AKO ME STIGNES................... :wink:

Back