kosmopolit
Ističe se
- Poruka
- 2.344
Princeza:neka druga pauza...![]()
aha , kupovanje poklona ... ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princeza:neka druga pauza...![]()
Incognito:Ej... Jovana... ne daj takve izjave... Mnogo njih ce ti potvrditi da sam brzi i od Speedy Gonsales-a![]()
![]()
![]()
će bude nestalooooooo......... nema višeeeeeeeee........ ti bude žaooooooooooooo............ ebi gaaaaaaaaaaaaaaaJOVANA77:a da mi ih pokazes kad me stignes??????????????

d1:će bude nestalooooooo......... nema višeeeeeeeee........ ti bude žaooooooooooooo............ ebi gaaaaaaaaaaaaaaaJOVANA77:a da mi ih pokazes kad me stignes??????????????![]()
![]()
![]()

d1:nemaaaaaaaaa.......... odošeeeeeee mamćeviiiiiiiii
gotovo![]()
![]()
![]()

d1:ako tebi nije žao meni jeste![]()
![]()
![]()
kosmopolit:Princeza:neka druga pauza...![]()
aha , kupovanje poklona ... ?
ništa od togaJOVANA77:d1:ako tebi nije žao meni jeste![]()
![]()
![]()
pa kad neces da me juris.....................a imam nesto lepo da ti daaaaaaaaaaaaaaaam...................ti dam ti dam ti dam......................hehehehehe

d1:ništa od togaJOVANA77:d1:ako tebi nije žao meni jeste![]()
![]()
![]()
pa kad neces da me juris.....................a imam nesto lepo da ti daaaaaaaaaaaaaaaam...................ti dam ti dam ti dam......................hehehehehe
/me je sada tužan što odoše svi mamčevi i sedim pored puta sa licem u rukama![]()
![]()
![]()
ne vredi.... nisi htela moje mamceve.... nista sad.... zaboraviJOVANA77:d1:ništa od togaJOVANA77:d1:ako tebi nije žao meni jeste![]()
![]()
![]()
/me je sada tužan što odoše svi mamčevi i sedim pored puta sa licem u rukama![]()
![]()
![]()
joj bre mico................imam ja nesto za tebe...............da se oraspolozis............ :wink:
i jeste mi zao.... vec.... ali ako ti neces moje mamceve ni da vidis, necu ni ja tvojeJOVANA77:ih..................sta ti je muska sujeta.................ok...................bice tebi zaoooooooooooooooooooooooooooooo :wink:

d1:i jeste mi zao.... vec.... ali ako ti neces moje mamceve ni da vidis, necu ni ja tvojeJOVANA77:ih..................sta ti je muska sujeta.................ok...................bice tebi zaoooooooooooooooooooooooooooooo :wink:![]()
Princeza:ej... vas dvoje... Mir mir mir niko nije kriv... pruzite ruku i izljubite se....
8)
8)d1:a dobro jel.............. dobro 8)8)
8)

8)
8) 
d1:samo da znas..... vise mi nije zao8)
8)
![]()