evo i mene musko (nadam se) cisto da vam narusim zenski razgovor....
POZ :wink:
POZ :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hehehehe.... ne znam samo sta ces da kazes kada ti budem oteo decka...Tya:d1, ti si naša prijateljica... (bez uvrede, to je kompliment)... tako da se slobodno umešaj i u najpipljivije ženske teme.. :wink:
e ta je mlogo dobra.... narocito ako si zazidana oko strukova... :wink:blondi:eh treba to sve isprobati, lako je govoriti... nisam još probala ovu kroz zid![]()
Pokloniću ti ga ako treba... Samo mi devojku ne diraj, please... :?d1:hehehehe.... ne znam samo sta ces da kazes kada ti budem oteo decka...Tya:d1, ti si naša prijateljica... (bez uvrede, to je kompliment)... tako da se slobodno umešaj i u najpipljivije ženske teme.. :wink:![]()
![]()
![]()
Tya:Pokloniću ti ga ako treba... Samo mi devojku ne diraj, please... :?d1:hehehehe.... ne znam samo sta ces da kazes kada ti budem oteo decka...Tya:d1, ti si naša prijateljica... (bez uvrede, to je kompliment)... tako da se slobodno umešaj i u najpipljivije ženske teme.. :wink:![]()
![]()
![]()
ops:ne diram..... za neko vreme....Tya:Moju devojčicu!ops:
baš ču da probam... a i znam sa kimed1:e ta je mlogo dobra.... narocito ako si zazidana oko strukova... :wink:blondi:eh treba to sve isprobati, lako je govoriti... nisam još probala ovu kroz zid![]()

najbolje sa zidarom nekim prvo..... dok je jos svez malter da se najbolje namestite :wink:blondi:baš ču da probam... a i znam sa kimed1:e ta je mlogo dobra.... narocito ako si zazidana oko strukova... :wink:blondi:eh treba to sve isprobati, lako je govoriti... nisam još probala ovu kroz zid![]()
![]()
S kim, s kim...???blondi:baš ču da probam... a i znam sa kimed1:e ta je mlogo dobra.... narocito ako si zazidana oko strukova... :wink:blondi:eh treba to sve isprobati, lako je govoriti... nisam još probala ovu kroz zid![]()
![]()

"svež" je on a i ume da "zida" posebno na zidud1:najbolje sa zidarom nekim prvo..... dok je jos svez malter da se najbolje namestite :wink:

JOVANA77:evo i mene samo da gvirnem, sta radite pa bezim.................
d1:JOVANA77:evo i mene samo da gvirnem, sta radite pa bezim.................od koga
![]()
znam :wink: ......... uzivajJOVANA77:d1:JOVANA77:evo i mene samo da gvirnem, sta radite pa bezim.................od koga
![]()
ni od koga, nego idem...............ma znas vec gde..........
e pa onda...... zgrabi tu priliku.... tesko je naci svezeg koji ume da zida pritom....blondi:"svež" je on a i ume da "zida" posebno na zidud1:najbolje sa zidarom nekim prvo..... dok je jos svez malter da se najbolje namestite :wink:![]()
8)
8)
8)devojka_bgd:Kao i svaki petak,nigde nikoga, e pa dosao je red i meni da se zavrsi radna nedelja i pocne...VIKENDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.....
Cao svima...lep provod....8)
8)
8)