Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aeromag:
mell:
aeromag:
mell:
aeromag:
mell:
aeromag:
Znaci za mene nista! :cry:
kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shanka :lol: :lol:

Sank je moj zivotni oslonac! :wink:
onda si ti bas stamen ha ha nego da jos jedno pa da padnemo pod shank :lol:

Nikada pod sank, vec na sank! :wink:
svaka cast na shaku je ipak bolje :D

Ma iz mene iskustvo prica, a pice ga osvezava! :wink:
evo sad cu da te osvezim kriglom piva stizeeeeeee :lol:

mell:
aeromag:
mell:
aeromag:
mell:
aeromag:
mell:
aeromag:
Znaci za mene nista! :cry:
kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shanka :lol: :lol:

Sank je moj zivotni oslonac! :wink:
onda si ti bas stamen ha ha nego da jos jedno pa da padnemo pod shank :lol:

Nikada pod sank, vec na sank! :wink:
svaka cast na shaku je ipak bolje :D

Ma iz mene iskustvo prica, a pice ga osvezava! :wink:
evo sad cu da te osvezim kriglom piva stizeeeeeee :lol:

Gurniiiii jeee pooo sankuuuuu! skvis!!!!!!!!! :wink:

Dobro jutro pivopije.Izgleda da vam je bilo lepo sinoc a?Sledeci put moram da vam se pridruzim,al da neko spremi gibanicu.Nego da li neko od vas moze da mi preporuci neki dobar radi-sajt na kome mogu da slusam nasu muziku.dosadno mi na poslu u p.m.

zloboleon:
Dobro jutro pivopije.Izgleda da vam je bilo lepo sinoc a?Sledeci put moram da vam se pridruzim,al da neko spremi gibanicu.Nego da li neko od vas moze da mi preporuci neki dobar radi-sajt na kome mogu da slusam nasu muziku.dosadno mi na poslu u p.m.

BLAGO TEBI KAD TI JE DOSADNO NA POSLU!DONELA BIH TI JA GIBANICU PA DA SE NARUCKAS DO MILE VOLJE,AL SAM JAKO DALEKO!A VIDIM DA NI TI NISI U JUGI!GDE SI MOZDA SI MI BLIZU?

DOBRA VILA:
zloboleon:

BLAGO TEBI KAD TI JE DOSADNO NA POSLU!DONELA BIH TI JA GIBANICU PA DA SE NARUCKAS DO MILE VOLJE,AL SAM JAKO DALEKO!A VIDIM DA NI TI NISI U JUGI!GDE SI MOZDA SI MI BLIZU?

mozda si mi blizu,mada defenicija blizu uvek moze biti bliza,hi hi.iz svabije sam tacnije duisburg

Back