cao svima! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daj mi ruku,idemo, pozuri!Ja castim! :wink:Gazdarica:Pa, odgovorim kad me nesto pitaju i opet utonem u cutanje...
Znas ono, meni je skroz dobro da pijuckam pivo i s muzikom u pozadini, plovim po svojim mislima, ali kontam i ljude sto im u takvom izdanju nisam bas najbolje drustvo...:?

Gazdarica:/me pruza ruku...
Idemoooooo...![]()
Gazdarica:Obicno pijem jedno od ova tri->Nektar, Lasko, Amstel...
Ma, moze i drugo, samo da po mogucnosti nije Stella Artois... Njega bas nesto ne gotivim...

Jandrla drago mi je...sedimell:bas ste neki pijete a ne nudite![]()
ja vas castim sa 3 efesa ladna prija na ovu zimorijuJandrla:Jandrla drago mi je...sedimell:bas ste neki pijete a ne nudite![]()
(Odlazi do sanka i donosi 3 Amstela...ovoga puta ne ostavla baksis)
Izvoli...

mell:ja vas castim sa 3 efesa ladna prija na ovu zimorijuJandrla:Jandrla drago mi je...sedimell:bas ste neki pijete a ne nudite![]()
Izvoli...![]()
ops: Ziveli!mell:ja vas castim sa 3 efesa ladna prija na ovu zimorijuJandrla:Jandrla drago mi je...sedimell:bas ste neki pijete a ne nudite![]()
Izvoli...![]()
ziveli hick moze jos jedna tura????? :shock:Jandrla:Ziveli!mell:ja vas castim sa 3 efesa ladna prija na ovu zimorijuJandrla:Jandrla drago mi je...sedimell:bas ste neki pijete a ne nudite![]()
Izvoli...![]()
Kuc, kuc, kuc!
Gazdarice mozes li?
 kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shankaaeromag:Znaci za mene nista!![]()

mell:kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shankaaeromag:Znaci za mene nista!![]()
![]()
![]()
 onda si ti bas stamen ha ha nego da jos jedno pa da padnemo pod shankaeromag:mell:kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shankaaeromag:Znaci za mene nista!![]()
![]()
![]()
Sank je moj zivotni oslonac! :wink:

mell:onda si ti bas stamen ha ha nego da jos jedno pa da padnemo pod shankaeromag:mell:kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shankaaeromag:Znaci za mene nista!![]()
![]()
![]()
Sank je moj zivotni oslonac! :wink:![]()
svaka cast na shaku je ipak boljeaeromag:mell:onda si ti bas stamen ha ha nego da jos jedno pa da padnemo pod shankaeromag:mell:kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shankaaeromag:Znaci za mene nista!![]()
![]()
![]()
Nikada pod sank, vec na sank! :wink:
mell:svaka cast na shaku je ipak boljeaeromag:mell:onda si ti bas stamen ha ha nego da jos jedno pa da padnemo pod shankaeromag:mell:kako nista bre???Pa ima za sve samo se odvuci do shankaaeromag:Znaci za mene nista!![]()
![]()
![]()
Nikada pod sank, vec na sank! :wink:![]()