Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobitza7:
Covek radi :shock:

Pa naravno da radi srce. Normalni ljudi rade, stalno se zale i ne spavaju, pokusavajuci da nadju FINE srodne duse. Dobro sad "srodne"??? :shock:

<a href='http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008' target='_blank'>
15_8_109.gif
</a>

:lol: :lol: :lol:

E iznervirao me g. Incognito sto mi je izbrisao temu sa 4 ispisane strane. Da li je on normalan? Ima li nesto u glavi? Lepo sam ga molio da prebaci u Lj. i seks, a on mi demonstrira svoju moc zakljucavanja (umesto zakljucivanja) i brisanja.
Inace, tema je 'LJUBAVNA TEMA' ovde, na Svastari.
Kazem vam, te noci smo cetiri stranice ispisali kad je I. otisao, zaspao ili sta vec.
Mozda bi bolje bilo da se prebaci u Dom i porodica.
Uticite malo na njega, molim vas!
Ili ako neko drugi moze, neka pomogne. Miss Lilu?

Uticaji okoline:
E iznervirao me g. Incognito sto mi je izbrisao temu sa 4 ispisane strane. Da li je on normalan? Ima li nesto u glavi? Lepo sam ga molio da prebaci u Lj. i seks, a on mi demonstrira svoju moc zakljucavanja (umesto zakljucivanja) i brisanja.
Inace, tema je 'LJUBAVNA TEMA' ovde, na Svastari.
Kazem vam, te noci smo cetiri stranice ispisali kad je I. otisao, zaspao ili sta vec.
Mozda bi bolje bilo da se prebaci u Dom i porodica.
Uticite malo na njega, molim vas!
Ili ako neko drugi moze, neka pomogne. Miss Lilu?
evo da ti ja odgovorim kao moderator na LJ&Sex...

da smo hteli da gosti postuju na forumu LJ&S - ti bi tamo danas mogao da postuješ

a ova fora otvaranja teme na forumu gde gosti mogu postovati bi i možda prošla da incognito nije upučen s pravilnikom... sve u svemu i da je prebaci bila bi obrisana...

e sad pošto se ja sečam tvoje teme i pitanja da te pitam nešto:
zar nisi ti pretio nekim misteriozunim nestankom odmah drugog dana??? (a još si tu)
i stvarno me iznenađuješ kao ličnost imaš hrabrosti da muvaš maloletnu devojčicu, pa smuvaš njenu mamu idžtd. a nemaš hrabrosti da registruješ nick i postuješ na LJ&S...

ma ko ga shisha :) idi na dom i porodica ili da smislimo neke shifre
e a mislim da se nja LJiS mngo slobodnije pisalo i bolje dok nisu uveli ove zabrane, sad se svi neshto prave fini, de su sad one sirove misli. da vidim kad ce neko da pishe o animal sexu

Back