Pricaj mi malo o tome...Incognito:Za mene bi bilo lepo da vikend draje i dva dana...:?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricaj mi malo o tome...Incognito:Za mene bi bilo lepo da vikend draje i dva dana...:?

AJDE OBJASNI MI KAKO DA SVE STO ZELIM DA URADIM SPAKUJEM U JEDAN DAN?Tya:Ako znaš da ga dobro rasporediš i iskoristiš - dovoljan je i jedan dan.
Gazdarica:Pricaj mi malo o tome...Incognito:Za mene bi bilo lepo da vikend draje i dva dana...:?
![]()
JOVANA77:AJDE OBJASNI MI KAKO DA SVE STO ZELIM DA URADIM SPAKUJEM U JEDAN DAN?

VEROVATNOTya:Onda mnogo želiš.
Mishice, ne pricamo o forumu, jer je ovo volonterski rad, vec o poslu od kog zivimo...mishica:Gazdarica:Pricaj mi malo o tome...Incognito:Za mene bi bilo lepo da vikend draje i dva dana...:?
![]()
Pa vas posao je da budete stalno ovde, to vam je kao da vam neko naredi da se igrate ceo dan, pih, evo vam moja skola a ja cu da se igram s vasim krpicama...
[/quote]JOVANA77:PRVO PITANJE:ZASTO?
DRUGO PITANJE: ZAR NE MOZES AKO TI NESTO NIJE PO VOLJI LEPO DA KAZES NEGO POCINJES DA IZAZIVAS NA SVADJU.
mishica:E pa nemojte sad negativnu energiju :? , juce su se ovde lepo muvali a danas hocete svadju, onda mishici opet kompot...

Tya:Mishica je još i najbolje prošla, svi se muvali juče, uzalud, a ona se bar najela dobrog kompota...
Eh mishice kad pocnes da radis, onda ces zeljeti da se vratis u skolu...mishica:Ups, gazdarice, onda izvinite me molim vas, vasa sluzbenica pokorna.
Ustvari, ja jedva cekam da pocnem da radim. Zavrsis sljaku pa si miran do sutra, ja posle 7 sati u skoli ucim bar jos 2, nekad i vise... VIIIKEEEND
E PA BAS JE NA TAJ NACIN CRKO I SAD MU VISE NEMA POVRATKA.Lord of Chaos:Ma OK, bre, nema sta tu meni da smeta, vec ti govorim kakav utisak se stice.....Spucaj Caps Lock na tastaturi pesnicom i sve ce biti ok....
Incognito:mishica:E pa nemojte sad negativnu energiju :? , juce su se ovde lepo muvali a danas hocete svadju, onda mishici opet kompot...
Pa registruj se, da mogu i tebe ljudi da muvaju... registracija nista ne kosta, a puno vredi
Tya:Mishica je još i najbolje prošla, svi se muvali juče, uzalud, a ona se bar najela dobrog kompota...
Nije bash uzalud
Ja sve vreme hocu to da pitam pa me nesto blamops:, jel mogu ja da se registrujem ako nemam meil (samo Outlook-Exspress)? Jel to sigurno, nece mi posle neko provaliti u comp?
Lord of Chaos:Pa shta ti je blam, aman, otvori neki mail na Hotmailu i iskoristi njega za registraciju....