K
keri
Gost
dobro,do sad smo se fino našalili a sad me prestani brisat.ja to tebi ne bi ni govorila da me ne brišeš i da nisi prva počela o nacionalizmu.al dobro prestat ćemo se svađat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
psihe ili pishe???blondi:ja od mekiskanskih serija dobijem upalu psihe 8)
ops:hahahahah PSIHA sine®:psihe ili pishe???blondi:ja od mekiskanskih serija dobijem upalu psihe 8)ops:
))????sunrise:josh loma![]()
ma mojne ti meni loma![]()
nego shta radis breeeeeeee))????
( ja sam strankinja..heheh
))sunrise:pa i nisam ja stranac( ja sam strankinja..heheh
ma evo ja pokusavam da se upisem na celu stranu foruma hehehe i da stoji samo moj nick i nemojte da mi kvarite koncepciju dok odgovaram..heheheh))
Jandrla:sunrise:pa i nisam ja stranac( ja sam strankinja..heheh
ma evo ja pokusavam da se upisem na celu stranu foruma hehehe i da stoji samo moj nick i nemojte da mi kvarite koncepciju dok odgovaram..heheheh))
Ajd poshalji sliku i necu ti kvarim koncept, chak shta vishe... :wink:
sunrise:Jandrla:sunrise:pa i nisam ja stranac( ja sam strankinja..heheh
Ajd poshalji sliku i necu ti kvarim koncept, chak shta vishe... :wink:
a kako da ti posaljem :shock:
(( mrzim na mail dok mi spakuje cekam tri sata.. netju na mail ajd nadji neko drugo resenje..sunrise:jaoooooooooooooooo pa jel mora na mail(( mrzim na mail dok mi spakuje cekam tri sata.. netju na mail ajd nadji neko drugo resenje..
ajd na hmmmmmmmmm na primerrrrrrrrrr hmmmmmmmmmmmm hebem li ga ne znambobitza7:
)Savremenik:bobitza7:
:wink: