Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Sta... svi bi da budu pripadnici JSO-a?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:...a jos jedna novost. kad se igraju vojnika nIKO NECE DA BUDE VOJNIK....
Incognito:Eh... izgleda da jedino Lurch ovde zna kako se zivi... Svi ostali samo sanjare... :wink:
Dobro jutro!Da li ste svi vi vredni kao i ja? Napolju je divno i tako bih zamenila ovu kancelarijicu za neko drvo i malo zelene trave, i neki cedjeni sokic i chips, i josh glasova, glasova...g-rock:dobro jutro!
na parove razbroj´s!
prvi,drugi,prvi,drugi,prvi,.....
Gde si pozurio??Pa ima josh godina dok utvrdimo vreme, pa josh meseci dok ja pronadjem mesto dogovora, pa josh dana dok roshtilj odcvrchi svoje, pa...juupii - ja jedem, pa onda cemog-rock:a ti zatvori oci, opusti se i zamisljaj da smo svi vec na rostilju![]()
ian:Gde si pozurio??Pa ima josh godina dok utvrdimo vreme, pa josh meseci dok ja pronadjem mesto dogovora, pa josh dana dok roshtilj odcvrchi svoje, pa...juupii - ja jedem, pa onda cemog-rock:a ti zatvori oci, opusti se i zamisljaj da smo svi vec na rostilju![]()
![]()
Dan: Nedelja, 21. Septembar, 2003
Lokacija: Kosutnjak (podrobnije neka vam objasni sanja, ili neko ko je bio proslog puta, posto ja nisam)
Vreme: 2pm (ovo je ovog puta vrlo, vrlo fleksibilno, pa predlozite)
Sto se 'radnih zadataka' tice, opet, gnjavite malo sanju jer ja ne znam sta ko ima... mada mozete ovde da izlistate... pa da samo na kraju rasporedimo ko ce da nosi sta i sl.