JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
d1:sto nisi videla mamce![]()
![]()
![]()
pa super onda....................
ajde duso iskoristi sad te djavolcice onako kako umes....................dodji na kafu..............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:sto nisi videla mamce![]()
![]()
![]()
necuJOVANA77:d1:sto nisi videla mamce![]()
![]()
![]()
ajde duso iskoristi sad te djavolcice onako kako umes....................dodji na kafu..............

d1:necuJOVANA77:d1:sto nisi videla mamce![]()
![]()
![]()
ajde duso iskoristi sad te djavolcice onako kako umes....................dodji na kafu..............![]()
isti onaj koji me i sisaJOVANA77:d1:necuJOVANA77:d1:sto nisi videla mamce![]()
![]()
![]()
ajde duso iskoristi sad te djavolcice onako kako umes....................dodji na kafu..............![]()
e pa ko te ebe onda.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Princeza:ej vas dvoje...
ajde malo osmeh!
AHA znaci jos mi se i kezis.......... ccccccccccccccJOVANA77:Princeza:ej vas dvoje...
ajde malo osmeh!
meni osmeh ne silazi sa usana danas...................cmok za princezu!

tesko ces ista da cujes na forumu ili chatu :wink:ian:ako čujem i jednu reč odustajem od virtualne deveruše
Lilu:mogu li ja da kitim svatove?

Incognito:Ma nemas frx... ja volim i cickove...
A za tog majmunosa, 'ebi ga, ne mogu imati kontrolu na PIK-u... Ali lako je prepoznati foliranta:
a) Ja se kacim na net striktno, i iskljucivo preko verata (i ako su, koliko znam, hostovi sakriveni, vidi se bar verat.net na kraj)... a pocetak ce uvek ici kao sxdt@....
b) Ja na PIK ne zalazim... izuzev u retkim prilikama (kao sto cu sutra, posto sam maticar)
c) Cak i da zadjem, mnogo su vece sanse da cu se pojaviti kao Inco, Sx ili ^Sx^, posto je neko vec registrovao nick Incognito
d) Zasigurno necu biti u nijednom kanalu! (izuzev nekom otvorenom samo za tu priliku)
e) Najverovatnije cu se popeti preko KVIRC-a, xIRC-a ili mIRC-a, u zavisnosti od OS-a u kome sam...
A i mozete uvek da mi posaljete privatnu poruku ovde, a ja cu vam reci jesam to ja ili ne
Eto, pa da ne bude zabune![]()