Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DOBRA VILA:
A TI BI MALO DA SKOCIS DO BLONDI?PA,RAZMOTRICU PRVO DA LI STE JEDNO ZA DRUGO!STA SI U HOROSKOPU?

pa naravno...

A vec sam ti jednom rekao... Rak/Strelac, a u horoskop uopste ne verujem... Ona je Bik/Rak ako te bas interesuje... 'ajd razmotri, pa mi stvori taj mali teleport... izlicu te u zlatu ako to uradis ;)

Incognito:
DOBRA VILA:
A TI BI MALO DA SKOCIS DO BLONDI?PA,RAZMOTRICU PRVO DA LI STE JEDNO ZA DRUGO!STA SI U HOROSKOPU?

pa naravno...

A vec sam ti jednom rekao... Rak/Strelac, a u horoskop uopste ne verujem... Ona je Bik/Rak ako te bas interesuje... 'ajd razmotri, pa mi stvori taj mali teleport... izlicu te u zlatu ako to uradis ;)

NI JA NISAM VEROVALA DOK MI SE SVE NIJE OBISTINILO,A ONDA SAM ISLA NA CASOVE I MOGU TI RECI ASTROLOGIJA MI MNOGO POMAZE U POSLU.

BILI BISTE DOBRA KOMBINACIJA.OBOJE STE SENZITIVNI,EMOTIVNI,INTUITIVNI,ISTRAJNI.ONA JE UZ TO ZEMLJANI ZNAK, TI VATRENI PODZNAK KOJI TI PREOVLADAVA POSLE 30.GODINE.BILO BI TU I SVADJE,ALI STRAST VELIKA! :wink:

TELEPORTUJEM TE U LJUBLJANU SVAKAKO!AL,NEMOJ DA ZABORAVIS DA ME POZOVES NA VENCANJE DA NE BI POSTALA ZLAAAAAAAAAA! :lol: :lol: :lol:

Back