Ko je Mika Aleksić, pedagog, silovatelj, Arkanovac, Šešeljevac ili...

zemunski kej

Elita
Poruka
21.967
Srbijom se procula afera silovanja devojaka i maloletnica u umetnickoj skoli u Bgd koju je vodio kazu poznati reditelj? Mika Aleksic. Iako sam ovde rodjen moram da vam priznam nikada nisam cuo za tu skolu ali cujem da su deca mnogih poznatih ljudi isli u tu pripremnu skolu. Naravno da su mi ogavni svi ti silovatelji ali kako je moguce da je toliko devojaka silovao a da niko nije smeo da mu ista kaze? Citam da je bio glavni orgnizator i snimatelj na vencanju srpske majke Cece i Arkana ,valjda srpskog oca. Druga stvar kada ga postavljaju za direktora pozorist Boska Buhe hde dolazi u vojnoj uniformi i kaze ..ja sam vas komandant ,vi ste moja vojska... ocigledno imao je jaku zaledjinu .Da li imate predstavu ko bi to bio?
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=01&dd=19&nav_id=1797706

Srbijom se procula afera silovanja devojaka i maloletnica u umetnickoj skoli u Bgd koju je vodio kazu poznati reditelj? Mika Aleksic. Iako sam ovde rodjen moram da vam priznam nikada nisam cuo za tu skolu ali cujem da su deca mnogih poznatih ljudi isli u tu pripremnu skolu. Naravno da su mi ogavni svi ti silovatelji ali kako je moguce da je toliko devojaka silovao a da niko nije smeo da mu ista kaze? Citam da je bio glavni orgnizator i snimatelj na vencanju srpske majke Cece i Arkana ,valjda srpskog oca. Druga stvar kada ga postavljaju za direktora pozorist Boska Buhe hde dolazi u vojnoj uniformi i kaze ..ja sam vas komandant ,vi ste moja vojska... ocigledno imao je jaku zaledjinu .Da li imate predstavu ko bi to bio?
imao verovatno ratni raspored kao svi umetnici na lokaciji koja je bliska zanimanju...kamermani su snimali po ratistima, skoro svi...

Ne podrzavam silovanja i za svaku osudu je ali ovolika medijska hajka i spin ...
Pa bukvalno danima samo pisu o tome novine i emisje samo o tome govore.
Nesto sumnjam da ce tako isto da bude i za Vucica jednog dana.
mene zvao burazer pre neki minut i pita jel znas tog miku on je kaze star ko ja...... ja kazem kako ne znam, studirali smo zajedno, klasa do klase...pa kako pita moze sa 60 i kusur da toliko ebe, ja bre ne znam kad sam poslednji put :hahaha:

Treba doneti zakone kao sto ih je Putin doneo pa neka neko pokusa da nekoga siluje.Sta mi se ne svidja kod nas, ova halabuka u medijima.Zar predsednik drzave nije spopado onog mucenika sto je pobegao u Madjarsku da spasava zivu glavu sto je rekao sta mu se desilo u Vucicevoj kancelariji.Sto tada nije bilo medijske halabuke?

Рођен је 5. фебруара 1952. у Београду, од оца Драгована и мајке Надежде. Завршио је Четрнаесту београдску гимназију и Факултет драмских уметности, одсек филмска режија. Дипломирао је 1981. у класи професора Радомира Баје Шарановића.

Од 1980. био је уметнички руководилац Драмског студија Телевизије Београд, односно Радио телевизије Србије (РТС). На телевизији и радију режирао је пет документарних филмова, 11 радио драма, 30 телевизијских емисија и преко 600 премијерних емисија за програме Радио Београда. Режирао је играни филм Ствар срца (2005), ТВ серију Соба 405 (1986), ТВ филмове Пегава и дебели (1982) и Погрешна процена (1987), документарни филм Прва позоришна представа и неколико позоришних представа.

Више пута је награђиван. Године 1977. наградом на Фестивалу југословенског документарног филма, 1979. првом наградом на фестивалу Југословенске радио дифузије, 1980. годишњом наградом Младо поколење Југословенског савета за бригу и васпитање деце, 1986. наградом за режију на Међународном филмском фестивалу у Будимпешти.

Уз Бату Миладиновића, оснивача Драмског студија РТС, најпознатији је педагог у драмској области, код кога су своје прве кораке имали многи истакнути глумци, међу којима су — Никола Којо, Мирјана Јоковић, Борис Миливојевић, Катарина Гојковић, Небојша Глоговац, Бојана Маљевић, Никола Ђуричко, Иван Зарић, Гордан Кичић, Вук Костић, Бојана Стефановић, Нада Мацанковић, Виктор Савић, Марија Бергам, Ваја Дујовић, Ања Алач, Хана Селимовић и др. Јануара 2021, неколико бивших полазница његове школе, оптужило га је за силовање и злостављање.

У браку је са Биљаном Машић, глумицом и професором Факултета драмских уметности у Београду.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Мирослав_Мика_Алексић
.

Treba doneti zakone kao sto ih je Putin doneo pa neka neko pokusa da nekoga siluje.Sta mi se ne svidja kod nas, ova halabuka u medijima.Zar predsednik drzave nije spopado onog mucenika sto je pobegao u Madjarsku da spasava zivu glavu sto je rekao sta mu se desilo u Vucicevoj kancelariji.Sto tada nije bilo medijske halabuke?
STAAAAAAA?

Zemlja u kojoj institucije ne postoje pa se nepodobni provlace kroz medije dok vrhovni silovatelj sedi na mestu predsednika drzave.

#Nedodirljivi
Nije to samo kod nas. Ne znam da li se secate Romana Polanskog ,vrhunski reditelj koji je imao isti porok i ima zabranu ulaska u USA ,pa DEJAN ANDJUS novinar medjutim to je karakteristika FILMADZIJA I tog fakulteta FDU koji je leglo perverzija . Onaj glumac Goran Jevtic je silovao nekog decaka?

Ne podrzavam silovanja i za svaku osudu je ali ovolika medijska hajka i spin ...
Pa bukvalno danima samo pisu o tome novine i emisje samo o tome govore.
Nesto sumnjam da ce tako isto da bude i za Vucica jednog dana.

Da se ovo dogodilo u recimo Vranju ili Vlasotincu ziv covek
ne bi to ni pominjao , ali ovo je elita iz kruga dvojke pa je to kao
vazno. Ja se ne secam da je bilo pisanja i pricanja roditelja
decaka koje je Pahomije zloupotrebljavao, a oni su stvarno bili
deca.

Nije to samo kod nas. Ne znam da li se secate Romana Polanskog ,vrhunski reditelj koji je imao isti porok i ima zabranu ulaska u USA ,pa DEJAN ANDJUS novinar medjutim to je karakteristika FILMADZIJA I tog fakulteta FDU koji je leglo perverzija . Onaj glumac Goran Jevtic je silovao nekog decaka?
Ovo nije fakultet nego neka privatna glumacka skola za koju
ja sada prvi put cujem.

Ako je neko protiv silovanja,to sam ja.Svako ko takvo delo nacini,treba ga kazniti bez milosti.Ali,ovaj covek,veliki ucitelj,pedagog decenijama,raspet
je na kriz,izjavom jedne frustrirane devojke,bez mogucnosti,da se cuje i njegova istina.Po krivicnim zakonima gotovo svih zemalja,niko ne moze biti
predat na javni linc,dok mu se ne utvrdi krivica.Kako je stampa smela.da oblati coveka,bez presude.protiv njega se vodi nemilosrdna hajka,a sve to,
po izjavi nekih mladjih zenskih osoba.Kako to,da je neko silovan,pa posle tog silovanja,dolazi niz puta kod "svog" silovatelja na "noge",da je opet
i opet siluje.Po meni,ili ga sama izazvala,ili joj se to "silovanje" dopalo,pa je trazila jos ! Ako je u pitanju bilo to,dakle uslovni pristanak "zrtve",onda
taj covek ,po nasem zakonu nije kriv,jer je devojka imala 17 godina,kada muskarac ne odgovara pred zakonom,ako je imao njen pristanak.
Nemam pojma,sta je izmedju njih bilo,samo blatiti coveka,dok sud ne konstatuje njegovu krivicu,u najmanju ruku je greh prema covecnosti !

Back