Ko je lepši pol, muškarci ili žene ?

Otkud to, da se ženski rod naziva lepšim polom, a od bilo kog muškarca na svetu se više kindjure, šminkaju, doteruju, sredjuju, i to svaki dan po nekoliko sati, u kupatila se od ženskog sveta ući ne može.

Kako to mi muškarci ružniji pol, a gotovo da ne koristimo ni manikira ni pedikira, ni boga oca.
Zar lepi moraju da se doteruju ? Evo ja nikada u životu nisam stavio na lice nijednu pomadu, kremu i tako to, a vi ženske svaki dan vršite moleraj i stavljanje tapeta na lice, o čemu se radi tu bre ?

Pa tebi neznanko ako su muskarci lepsi pol, ti izvoli..

Psiholozi dobro znaju da ljudi nesto vole a ne znaju ni zasto.Osecaju emociju a ne znaju koja je.inace misle da znaju.Tako da zenama jesu lepse zene jer one jesu lepse,ali privlacni su ima muskarci.Muskarcima su zene i lepse i privlacne.Treba znati da kod oba pola privlacnost ne dolazi samo iz estetike pogotovo ne kod zene.
Inace sto se tice seksualnog opredeljenja pojam je pogresan,covek se opredeljuje za politicku opciju,opredeli se oce li basem ili kolima na posao,a kako ja da se opredelim za zene ili muskarce.I da ocu ne mogu jer volim zene,nije to opredeljenje,to je tako i ni po koju cenu ne bih to menjao.
To kazem jer ne mozes da se opredelis dal su zene lepse,lepse su a da li nekog privlaci samo lepota.
Ima i lepih muskaraca pa me ne privlace,moze da ima crte iste ko zena ali dzabe.I ko kaze da zene nisu lepe bez sminke,kad su najlepse bez sminke.Ovo ne vazi samo sa ljude sa deformitetima psihickim i fizickim sto ne znaci da su oni neljudi il slicno sto se tice ovog tako je a mozda najbolji ljudi na svetu nisu bili lepi,kao i najseksipilnije zene koje takodje nisu lepe al kad ih vidis...
Nadam se da je razumlivo jer je ovo tako,zapamtite mi volimo i kad ne znamo sta volimo i lepo nam je a ne znamo zasto,a moze da se sazna.

Back