KO JE KO U VLADI SRBIJE ?

Psiho ovo se kopirao sa nekog sajta, trebalo je to da kazes, a ne da je u prvom licu kao da si to ti analizirao. A i bolje sto nisi jer cu citirati samo ovo:"Brz je u donošenju odluka, plodan u idejama i originalan. "
Ako je Voja brz u donosenju odluka ja sam Supermen. I ni za koga ne pise da je lopov i hohstapler, osim stidljivo za Vuksanovica za koga kaze da su mu veoma bitna materijalna dobra ( ko ume da cita izmedju redova...:) ). Dakle, bilo bi korektno da navedes ime autora.

ISPRAVKA! Sad videh da si na drugoj strani napisao da je sa sajta pa povlacim. Ali kritike vezane za premijera i Vuksanovica ostaju.
Nego, kad kazes da imas svoje vidjenje - da li se ono razlikuje od ove analize?
Bilo bi lepo kad bi svakog od njih analizirao preko lica. Vezano za onu tvoju analizu Kostunice preko lica: Rekao si, ako se dobro secam, kako mu drhte ruke, a ja procitah u novinama da kad je bio na bini u Guci dok su mu zvizdali leva ruka mu je drhtala :)

Truman:
ISPRAVKA! Sad videh da si na drugoj strani napisao da je sa sajta pa povlacim. Ali kritike vezane za premijera i Vuksanovica ostaju.
Nego, kad kazes da imas svoje vidjenje - da li se ono razlikuje od ove analize?
Bilo bi lepo kad bi svakog od njih analizirao preko lica. Vezano za onu tvoju analizu Kostunice preko lica: Rekao si, ako se dobro secam, kako mu drhte ruke, a ja procitah u novinama da kad je bio na bini u Guci dok su mu zvizdali leva ruka mu je drhtala :)

Daću i svoje mišljenje preko slike..

Back