Ko je kakav u ljubavi ?

Mislila sam na nesvesno privlačenje situacija u kojima ćeš biti povređivana. Niko to ne bi uradio svesno. ;) Sam Mesec u aspektima sa Marsom je preosetljiv, kao i Mesec u Škorpionu npr. gde je u padu.

Nemoj se strašiti toliko ;) nije to ništa tragično, samo govori o tvojim emotivnim preživljavanjima, nije ti baš uvek lako da se izboriš sa svojim emocijama. Na to sam mislila. Naravno, ovo je samo jedan od uglova iz kojeg se taj aspekat može gledati, nemam uvid ni u natalnu ni kakvi su dispozitori u ovom slučaju i sl. Zato, polako. ;)

Suma sumarum ovo izbjegavajte kod žena:

Venera u Vagi, aspekt Uran, a Mjesec u Škorpionu
Venera u Biku sa jednim jednim aspektom, loše ako je aspekt Jupiter
Venera sextil ili trigon Mars u zračnim znakovima, Mjesec lediran.

s druge strane ne plašite se:

Venera u Lavu ili Strijelcu = jak moral, voli biti obožavana
Mjesec u Biku , Venera u Djevici = ta će vas teška ostaviti
Mjesec u Raku, Venera u vatrenom znaku = ne daj Bože da ju prevariš

Toliko za sada komentirajte :D

...ja sam primer ove tvoje druge kombinacije zhena kojih se ˝ne treba plashiti˝ :)
...i samo me zanima kako se nastavlja pricha kad je ta ista Ve90Ur, pa Ve45Ma90Pl,
a Pl na samom Asc u vagi
...P.S. Mo u 8. kuci u opziciji sa jupiterom i uranom i tako.....unapred hvala...:oops:

Obzirom da kompletiram samu sebe u svojim ocima, sta mi mozete reci za moje ponasanje u ljubavi, spadam li u stoke? Sunce u Biku, mesec u Skorpiji, podznak Strelac, Jupiter u 10 - oj kuci, neptun je u konjukciji sa podznakom, venera u trecoj kuci, Sunce u cetvrtoj, Saturn u devetoj, Mesec u desetoj.. Please, help!

Moze li komentar i za ovu kombinaciju:

sunce u Vodoliji u 2.kuci, AC-Jarac
Mesec i Venera u Ovnu u konjunkciji, 3.kuca, sekstil sa jupiterom i chironom, trigon sa saturnom kvadrat sa neptunom i AC, Veneru zahvata i sextil sa merkurom koji je u konjukciji sa suncem
Mesec u Devici u 8.kuci, kvadrat sa uranom i chironom, trigon sa neptunom, sekstil sa plutonom

a izabranik moga srca i njegove zvezdice stoje ovako:
sunce u Devici u 6.kuci, AC-Ovan
Venera u devici, 6.kuca, kvadrat sa jupiterom, neptunom i MC, opozicija sa AC, trigon sa true node,
Mars u strelcu, 8.kuca, kvadrat sa suncem i merkurom (koji su u konjunkciji), konjukcija sa uranom, opozicija sa chironom, trigon sa AC,
Mesec u vagi, 7.kuca, trigon sa chironom

thnx unapred:)

Najveca stoka kojeg sam u zivotu srela je tip sa ovakvim planetima:
:x:-x:-x

Pazite:
sunce u 8.kuci o ovnu kvadrat neptun u 5.kuci u jarcu
podznak lav

-mars konjukcija mesec u BIKU u 9.kuci a oboje u opoziciji sa plutonom u skorpiji
- merkur konjukcija venera u OVNU takodjer u 9. kuci a oboje u kvadratu sa jupiterom u 6. kuci

Kako me taj za*ebo!

Ali kako sam tek ja njega natrag-nece se nikad vise da se digne!!! :cross:

Pozdrav!

pn.
Pogledat cu kako se stavlja karta-pa cete, da vidite koji je to olos-pokvaren....

Evo, saljem i natalnu kartu (nadam se, da ce uspjet!) : :mrgreen:

Molim ljepo za pokoji komentar.... i sama cu pokomentirat....

Vindex,:kiss:

ajde, molim te jakoooo ljepo i prijatno, da nam ovog tipa malo vise predstavis- astroloski (pa da i ja malo vise naucim o tim aspektima!!) za sve nas, koje smo nadrajsale!!! I za sve one, koje morajo, da izbegavajo, kad vide takvog tipa...

:!:Zbog ovog tipa sam prelila -brdo suza! Proklet bio taj dan, kad sam ga upoznala...

Sladak pozdrav!

li.sa

Li.sa, postavi kartu ponovo, ono gore uopšte nije link.

A inače, dosta zavisi i od uporednog horoskopa, ko će za nas biti "stoka" (ili mi za nekog? :lol: ). Dovoljno je da neko nekog "nagazi" nezgodnim aspektima (naročito Mesec i sl.), i to je to.

Li.sa, postavi kartu ponovo, ono gore uopšte nije link.

A inače, dosta zavisi i od uporednog horoskopa, ko će za nas biti "stoka" (ili mi za nekog? :lol: ). Dovoljno je da neko nekog "nagazi" nezgodnim aspektima (naročito Mesec i sl.), i to je to.
Evo, ja na primeru svoje veze, sa dečkom koji ima očajan i mesec i veneru i karakter težak kao zemlju, mogu da potvrdim da uporedni horoskop i ako je dobar ne mora ništa da znači.:!:
Ja sam delom samo sačuvana od njegovih loših aspekata, ali taj čovek ne može da pobegne od sebe, s kim god da je u vezi.

Elem, meni ovih dana Mars tranzitira oko ascedenta i kvadrira konjunkciju Mars -Saturn u natalnom horoskopu ( a kako znamo Mars mi je vladar petog, a Saturn sedmog polja)...i ja veoma ozbiljno razmišljam da ga napustim, počep je mnogo da me iritira njegov ''leptirić'' karakter.

A uporedni nam je diiiivna- Satur i Uran predu...

Evo, ja na primeru svoje veze, sa dečkom koji ima očajan i mesec i veneru i karakter težak kao zemlju, mogu da potvrdim da uporedni horoskop i ako je dobar ne mora ništa da znači.:!:
Ja sam delom samo sačuvana od njegovih loših aspekata, ali taj čovek ne može da pobegne od sebe, s kim god da je u vezi.
Nisam ni ja rekla da znači. :-)
Samo sam rekla da ako neko, primera radi, svojim Marsom, Saturnom, Uranom ili čime već ugrožava naš Mesec, Veneru ili šta već (navodim najopštije), možemo ga doživljavati kao "stoku" pa taman čovek bio realno dobrica ... sa tamo nekim Jupiterom kao vladarem Ascendenta u Strelcu ili Ribama, u konjunkciji sa Mesecom i nekom sekstilu, npr sa Venerom u sedištu ... eto primera ko verovatno ne bi bio (uopšte uzevši) stoka u ljubavi. ;)

:D

Back